Superliga Srbije

Furer zvanično u Partizanu: Želja mi je da vas učinim ponosnim svaki put kada zakoračim na teren

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

13.09.2024 19:45
Pape Furer je prethodno nastupao u Lionu FK Partizan
Pape Furer je prethodno nastupao u Lionu

Krilni napadač Olimpika iz Liona, Pape Furer (18), novo je pojačanje Partizana.

Kao mlad igrač, najviše je igrao za B ekipu Liona, u osnovi je krilni napadač, a može da pokriva i poziciju u centralnom, ofanzivnom delu napada.

Pape je zadužio dres sa brojem 27, a o dolasku u crno-beli tabor i sebi kaže:

"Kao igrač unosim mnogo energije u igri i na terenu.Moj stil je takav da sam predan jakom radu, brz sam i za saigrače umem da kreiram šanse na terenu. Volim da učestvujem i u napadu i u odbrani, dajući najbolje za svoj tim. Želim da poručim saigračima da ću biti apsolutno predan klubu i da ću se boriti za svaki uspeh Partizana."

Za samo nedelju dana je "večiti derbi". Da li si čuo za tu fudbalaku svetkovinu i šta znaš o klubu?

FK Partizan

Pape Furer prilikom potpisa za Partizan

"Čast mi je da budem deo istorije kluba kakav je Partizan. Naravno da sam čuo za "večiti derbi", kao jedan od najvećih fudbalskih rivaliteta u Evropi. Ta strast i navijanje koje navijači pokazuju na derbiju su neverovatni i jedva čekam da tako nešto doživim i budem deo toga".

Koja bi bila tvoja poruka za navijače?

"Moja želja je da vas učinim ponosnim svaki put kada zakoračim na teren. Spreman sam da dam svaki atom snage za klub i vredno radim da bismo zajedno napravili velike uspehe. Zahvalan sam što ste me prihvatili i ne mogu da dočekam da osetim vašu podršku i snagu na stadionu. Zajedno možemo da napravimo najveće uspehe", dovršio je Pape Furer, novo pojačanje Partizana. 

Pape predstavlja direktnu zamenu za Ksandera Severinu, i već večeras će biti na prvom treningu sa ekipom.