Superliga Srbije

Mozzart Bet Superliga na TV Arena sport: Spartak i IMT u Subotici otvaraju 8. kolo

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

13.09.2024 12:05
Slavlje fudbalera Spartaka MN Press
Slavlje fudbalera Spartaka

Prvi meč Mozzart Bet Superlige Srbije nakon dvonedeljne pauze zbog obaveza nacionalnih timova u Ligi nacija, odigraće fudbaleri Spartaka i IMT-a koji se u okviru 8. kola elitnog ranga takmičenja od 19.00 časova uz direktna prenos na kanalu TV Arena Premium 1, sastaju na gradskom stadionu u Subotici.

Domaći sastav u ovaj duel ulazi kao 16. tim na tabeli elitnog ranga takmičenja, dok su gosti sa Novog Beograda na osmoj poziciji i slove za blagog favorita.

"Dosta je prošlo od naše poslednje utakmice na Gradskom stadionu, još od prošle sezone, upravo protiv IMT-a. Vraćamo se kući i srećni smo zbog toga, teren je nov i sa jednom finom energijom krećemo u meč. Poslednje dve utakmice su dovele do toga da se u ovom meču nameće imperativ pobede. Rano je za to, još je početak sezone, ekipa je još u formiranju, imali smo dosta promena", poručio je trener domaćih Miloš Kruščić i dodao:

"Ali, stvarno, posle mečeva u kojima smo igrali dobro, ali smo ostali bez bodova, imamo pomešana osećanja. Zadovoljni smo što ekipa izgleda dobro na terenu, ali ne pobeđujemo. Izlazimo rešeni da odigramo ozbiljnu utakmicu i pobedimo. Naravno, neće biti lako, IMT je u naletu, igraju čvrsto, direktno, na rezultat."

MOZZARTBET SUPERLIGA, 8. KOLO

PETAK

Spartak – IMT 19.00 (TV1P)

SUBOTA

Vojvodina – Železničar 18.00 (AS2)
Crvena zvezda – Napredak 20.00 (A1P)
Mladost– Radnički 1923 20.00 (AS2)

NEDELJA

Novi Pazar – Čukarički 17.00 (A1P)
OFK Beograd – Partizan 19.00 (A1P)
Tekstilac – TSC 19.00 (AS3)

PONEDELJAK

Jedinstvo – Radnički Niš 20.00 (A2P)

 

Пласман обезедио Sofascore