Superliga Srbije

Disciplinska komisija FSS kaznila Kragujevčane: Radnički bez publike tri meča, plaća i pola miliona dinara, Zvezda 200.000

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

12.09.2024 17:15
Fudbaleri Crvene zvezde i Radničkog 1923 MN Press
Fudbaleri Crvene zvezde i Radničkog 1923

Disciplinska komisija FSS nije imala milosti prema Radničkom 1923. Kragujevčani su žestoko kažnjeni zbog incidenta na utakmici sa Crvenom zvezdom. 

Kako je saopštila Disciplinska komisija FSS klub iz Kragujevca u naredne tri utakmice na domaćem terenu neće moći da računa na pomoć navijača. Uz to Radnički će morati da plate i novčanu kaznu u iznosu od 500.000 dinara, dok je Crvena zvezda kažnjena sa 200.000 dinara.

Treneri Feđa Dudić i Vladan Milojević su prošli sa opomenama jer se nisu pojavili na obaveznoj konferenciji za medije nakon meča.

Radnički će tako igrati pred zatvorenim tribinama mečeve protiv Tekstilca, Čukaričkog i Jedinstva. Prvi naredni meč sa publikom bi trebalo da se igra protiv Napretka u Kragujevcu.  

 


Podsetimo, na meču odigranom u Gornjem Milanovcu, domaći navijači domaći navijači su pogodili defanzivca Crvene zvezde Vanju Drkušića, a potom su gađali i svečanu ložu, gde je povredu zadobio i direktor Mitar Mrkela.