Superliga Srbije

Sin Nemanje Vidića, Luka, u Železničaru: Pančevci ulažu u budućnost

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

12.09.2024 11:54
Luka Vidić, srpski fudbaler, novi član superligaša iz Pančeva FK Železničar Pančevo
Luka Vidić, srpski fudbaler, novi član superligaša iz Pančeva

U fiinišu prelaznog roka Železničar je završiio još dva velika transfera. Dres kluba iz Pančeva u nastavkilu sezone nosiće Luka Vidić, inače sin proslavljenog kapitena Mančester junajteda, Nemanje Vidića, i Boris Sekulić.

Luka Vidić, prve fudbalske korake napravio je u Interu iz Milana, da bi po dolasku u Beograd trenirao u Crvenoj zvezdi, a potom je prešao u Voždovac. Za "zmajeve" je igrao u mlađiim kategorijama, da bi ga sadašnji trener Železničara, Marko Savić, prekomandovao u prvi tim beogradskog kluba.

U svakom slučaju, Železničar je dobio igrača za budućnost, a od Luke Vidića se mnogo očekuje u narednom periodu.
Železničar je pojačao i iskusni 32-godišnji Boris Sekulić (32) koji se posle 12 godina vratio u srpski fudbal. Pomenuti igrač je karijeru gradio u Slovačkoj, gde je igrao za Košice i Slovan.

Sekulić je četiri puta nosio dres reprezentacije Slovačke, a ponikao je u Zemunu. Igrao je još za Beograd saa Karaburme, Gornjik, Čikago i CSKA iz Sofije.

Već ovog vikenda pred fudbalerima Železničara je gostovanje Vojvodini u Novom Sadu, u okviru 8. kola Mozzart Bet Superlige Srbije. Meč je na programu u subotu od 18 časova. Izabranici Marka Savića žele da nastave uspešan niz započet pre reprezentativne pauze.