Superliga Srbije

Vojvodina se pojačava u Portugaliji: Depu predvodi navalu Novosađana

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

11.09.2024 20:33
Depu je nastupao za Sagrade i Petro Luande FK Vojvodina
Depu je nastupao za Sagrade i Petro Luande

Angolski fudbaler Depu prešao na pozajmicu iz Žil Visentea u Vojvodinu, saopštio je danas klub iz Novog Sada. Depu (24) igra na poziciji napadača, narednih godinu dana provešće u Vojvodini, uz mogućnost otkupa od Žil Visentea na kraju sezone.

Fudbaler iz Angole je nastupao za Sagrade i Petro Luande u domovini, pre nego što je januara 2023. godine potpisao za Žil Visente. On je za portugalski klub upisao je 24 nastupa, na kojima je zabeležio tri gola i jednu asistenciju.

Depu je za reprezentaciju Angole odigrao tri utakmice na kojima je postigao dva gola. Vojvodina je na 14. mestu u Mozzart bet Superligi Srbije, ima pet bodova. Klub iz Novog Sada će u sledećem kolu SLS dočekati Železničar iz Pančeva.

 

 

Podsećanja radi, Vojvodina se nalazi u vrlo nezgodnoj poziciji. Iako je sezona počela sa velikim ambicijama koje su dodatno pospešile dobre igre u evropskim kvalifikacijama, ispadanje iz istih i sedam poraza i jedan remi u osam utakmica rezultirali su otkazom za trenera Božidara Bandovića. 

Na njegovo mesto je došao Nemanja Krtolica kao privremeno rešenje, ali sve više deluje da će Voša što pre biti prinuđena da pronađe novog šefa struke.

Naredni meč Vojvodine, kao i ostale mečeve Mozzart bet Superlige možete pratiti na kanalima TV Arena Sport.