Superliga Srbije

Po recepturi Kahvić: Nikola Knežević u OFK Beogradu

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

11.09.2024 17:15
Nikola Knežević na meču Zvezde i Čukaričkog MN Press
Nikola Knežević na meču Zvezde i Čukaričkog

Doskorašnji mladi fudbaler Crvene zvezde, Nikola Knežević, pojačače OFK Beograd u narednim danime, prenose srpski mediji. S obzirom da na "Rajku Mitiću" nije uspeo izboriti veću minutažu, Knežević će kao i mnogi igrači njegovih godina tražiti mesto na terenu kroz ekipu sa Karaburme. 

Ne tako davno, videli smo kako je Aleksandar Kahvić kao najbolji strelac domaće lige prešao u redove novog tima u nemačkoj Cvajti, Ulma. Može se reći da su obe strane bile zadovoljne poslom, s obzirom da je su "romantičari" i crveno-beli podelili plen od milion i po evra. 

MN Press

Nikola Knežević na meču Zvezde i Zenita

Sada će po sličnom principu biti dogovoren i Kneževićev transfer, s tim što će Zvezda imati pravo u narednih godinu dana na otkup svog nekadašnjeg fudbalera za 200 hiljada evra. 

Podsećanja, radi, u pitanju nije potpuno nova sredina za Nikolu. On je prošle sezone pod dvojnim ugovorom nastupao za OFK Beograd u Prvoj ligi Srbije, i može se reći prilično uspešno. Za jednu takmičarsku godinu na Karaburmi, Knežević je ubeležio 24 odlične utakmice sa 12 asistencija i četiri gola. 

Sada će imati priliku da se pokaže u plavo-belom dresu u najvišem rangu takmičenja. OFK naredni meč u Mozzart bet Superlige Srbije igra protiv Partizana u Zaječaru, a ovaj, kao i ostale utakmice domaćeg prvenstva,  možete pratiti na kanalima TV Arena Sport.