Superliga Srbije

Iz Azerbejdžana u Radnički 1923: Slaviša Radović pojačao tim iz Kragujevca

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

11.09.2024 12:05
Slaviša Radović, novi igrač Radničkog FK Radnički 1923
Slaviša Radović, novi igrač Radničkog

U finišu prelaznog roka Radnički 1923 doveo je još jedno pojačanje. Feđa Dudić u nastavak superligške sezone može da računa na Slavišu Radovića, koji igra na poziciji levi bek, a ugovor sa Kragujevčanima je potpisao na godinu dana. 

Novajlija u timu Radničkog, karijeru je počeo je u Jedinstvu iz Malog Zvornika, zatim je igrao za beogradsku Lokomotivu, Drinu iz Zvornika, Vojvodinu, sarajevski Olimpik, Voždovac, Zemun i Radnik iz Bijeljine, u kome je proveo tri odlične sezone, pre nego što je upravo na Dudićev poziv stigao u Velež iz Mostara, sa kojim je osvojio Kup BiH i igrao Evropu. 

 

 

Po odlasku iz Veleža šest meseci je nosio dres letonske Lijepaje, pre nego što je odlučio da se vrati u Premijer ligu BiH, ovoga puta kao novi član bivšeg šampiona Sarajeva. Poslednji angažman pre dolaska u Radnički 1923 iskusni levi bek imao je u ekipi Sumgaita iz Azerbejdžana za koju je upisao svega šest nastupa pre nego što je raskinuo saradnju iz porodičnih razloga.

"Sa trenerom Feđom Dudićem bio sam u kontaktu od momenta kada je preuzeo Radnički. Nekoliko puta smo razgovarali o mom eventualnom dolasku u Kragujevac, ali se eto tek sada ukazala prilika da obnovimo saradnju. Pratio sam Radnički prošle sezone i zaista su igrali odličan fudbal i beležili odlične rezultate. Nadam se da će tako nastaviti i u ovoj sezoni, a ja ću svakako dati sve od sebe da ispunim očekivanja trenera Dudića i svih ljudi iz kluba", poručio je Radović.