Superliga Srbije

Ceo život čekam...: Rade Krunić broji dane do Zvezdinog meča s Napretkom

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

10.09.2024 15:10
Rade Krunić, fudbaler Crvene zvezde, jedva čeka debi za crveno-bele Profimedia
Rade Krunić, fudbaler Crvene zvezde, jedva čeka debi za crveno-bele

Rade Krunić raduje se meču Crvene zvezde i Napretka više nego većina saigrača, jer bi ove subote (20.00, TV Arena 1 Premium) trebalo prvi put da nastupi za novi klub, čiji je navijač još od najmlađih dana.

Ako sve bude u redu, počeće ili dobiti šansu sa klupe u duelu sa Kruševljanima, na proslavi 61. rođendana stadiona "Rajko Mitić" ili "Marakane" kako ga češće zovu pristalice najtrofejnijeg srpskog kluba. 

"Naravno da se mnogo radujem i jako sam nestrpljiv da zaigram u 'crveno-belom' dresu, s obzirom na to da ceo život čekam taj trenutak. Igrom slučaja sam igrao protiv Zvezde na proslavi 50. rođendana Marakane i sećam se sjajne atmosfere i prisustva ogromnog broja navijača. Ne sumnjam da će i ovaj put biti slično, ovo je odlična prilika da se podrži ekipa i poraste samopouzdanje za sve utakmice koje dolaze", rekao je Krunić, a preneo zvanični sajt Crvene zvezde.

"Crveno-bele" u narednom periodu očekuje gust raspored utakmica, s mnogo paralelnih nastupa u Mozzart Bet Superligi Srbije, nacionalnom Kupu i Ligi šampiona, počev od susreta sa Benfikom 19. septembra u LJutice Bogdana 1. 

"Ritam će sigurno biti jako težak, s obzirom na to da se ove godine igra i više utakmica u Ligi šampiona. Mi bi trebalo prevashodno da razmišljamo o narednom protivniku, i da idemo korak po korak. Delije i Marakana su uvek bili naš igrač više na terenu i siguran sam da će tako da bude i ovog puta", zaključio je doskorašnji defanzivni vezista Fenerbahčea, a pre toga Milana, Empolija, Verone, čačanskog Borca i Donjeg Srema.