Superliga Srbije

Partizan dovodi deseto pojačanje ovog leta: Marko Kerkez na korak od Humske

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

10.09.2024 14:45
Marko Kerkez, fudbalr Spartaka, potencijalno pojačanje Partizana MN Press
Marko Kerkez, fudbalr Spartaka, potencijalno pojačanje Partizana

Fudbalski klub Partizan doveo je i pustio/prodao gomilu igrača u letnjem prelaznom roku i još nije zaključio formiranje tima za nastavak sezone 2024/25, o čemu govori i vest da je Marko Kerkez na korak od transfera u ekipu iz Humske 1.

Telegraf tvrdi da je mladi levi bek Spartaka iz Subotice (24 godine) viđen kao deseto jubilarno pojačanje poslednjih nekoliko meseci i to u godini, na čijem je početku i prešao iz Vojvodine u tim sa kranjeg severa zemlje. 

Reč je o rođenom bratz Miloša Kerkeza, reprezentativca Mađarske i prvotimca Bornmuta, sa svega 450 minuta staža u Mozzart Bet Superligi Srbije. Pošto je pre tih devet nastupa igrao u niželigaškoj Mladosti GAT i Kabelu. 

 

MN Press

Marko Kerkez, fudbaler Spartaka, na meču s Partizanom

Mada ostaje da se vidi šta će biti sa Nikolom Antićem i Mariom Jurčevićem, jer Aleksandar Stanojević sada na raspolaganju ima tri defanzivna rešenja uz levu aut liniju. 

Crno-beli su prethodno vratili i Mihajla Ilića iz Bolonje, sve kako bo nadomestili odlazak doskorašnjeg kapitena Svetozara Markovića u tabor Viktorije Plzenj. Pored njega ovog leta su angažovani Nihad Mujakić, Kevin Arijaga, Mario Jurčević, Đorđe Jovanović, Ibrahim Zubairu, Stefan Kovač, Milan Lazarević i Vukašin Đurđević. 

Otišlo je više igrača, a uz Markovića najzvučnije su bile prodaje Sameda Baždara Saragosi za 1.500.000 evra i Mateusa Saldanje Ferencvarošu za duplo veći iznos.