Superliga Srbije

Radonjić pred meč sa Napretkom: Slavimo 61. rođendan naše "Marakane", kuće svih zvezdaša

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

09.09.2024 21:20
Nemanja Radonjić se ovog leta vratio u Crvenu zvezdu MN Press
Nemanja Radonjić se ovog leta vratio u Crvenu zvezdu

Novi fudbaler Crvene zvezde Nemanja Radonjić izjavio je danas da se raduje utakmici protiv Napretka i atmosferi koju priređuju navijači na stadionu "Rajko Mitić".

Fudbaleri Crvene zvezde dočekaće u subotu od 20 časova ekipu Napretka u osmom kolu Mozzartbet Superlige Srbije.

"Radujem se utakmici protiv Napretka, drago mi je što se igra na Marakani i što ću moći ponovo da uživam u sjajnoj atmosferi, koju samo naši navijači mogu da naprave. Na narednom meču ćemo proslaviti i 61. rođendan naše Marakane, kuće svih zvezdaša. Ne mogu da dočekam da istrčim ponovo na teren i da nastavim tamo gde sam stao pre šest godina" rekao je Radonjić, prenosi klupski sajt.

 

 

Zvezda će posle utakmice protiv Napretka igrati u Ligi šampiona sa Benfikom, potom večiti derbi protiv Partizana. Radonjić očekuje veliku podršku navijača u predstojećim mečevima.

"Očekuje nas gust raspored i izuzetno teške utakmice. Prvo je pred nama meč protiv Napretka, zatim Liga šampiona i večiti derbi. Biće nam potrebna podrška naših zvezdaša. Uželeo sam se igranja pred Zvezdinom publikom, verujem da će doći da nas pozdrave i da ćemo i u narednom periodu zajedno ostvarivati sjajne rezultate. Dobio sam mnogo poruka tokom leta, a naročito kada sam se vratio u Zvezdu. Imam poseban odnos sa navijačima, na koji sam ponosan. Pozivam ih i ovom prilikom da dođu na stadion, radujem se da ih vidim u velikom broju na Marakani" izjavio je novi fudbaler Crvene zvezde.

Mečeve Mozzart bet Superlige Srbije možete pratiti na kanalima TV Arena Sport.