Superliga Srbije

Razišli se Dunđerski i Spartak: Ostavka sportskog direktora subotičkog kluba

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

09.09.2024 17:18
Ljubiša Dunđerski, sportski direktor FK Spartak, dao ostavku MN Press
Ljubiša Dunđerski, sportski direktor FK Spartak, dao ostavku

Fudbalski klub Spartak mora da traži novog sportskog direktora, jer je Ljubiša Dunđerski dao ostavku, a Subotičani o tome obavestili javnost. Navodeći da su njegovi ideja i želja za prevremenim raskidom saradnje.

Dunđerski je na taj način završio svoju drugu misiju na odgovornoj poziciji u pomenutom sektoru uprave "golubova". Prvi put je trajala četiri i po godine, sada duplo manje, a ostaće upamćen po nekoliko bogatih prodaja. Pre svega po rekordno visokom izlaznom transferu Srđana Hristića u švedski Heken za 1.600.000 evra. 

"Dugogodišnji sportski direktor Ljubiša Dunđerski danas je podneo ostavku iz privatnih razloga i tako završio svoju misiju u Spartaku. U svom drugom mandatu na mestu sportskog direktora kluba i šefa stručnog štaba je proveo nešto više od dve godine. Ovom prilikom želimo da se zahvalimo Ljubetu na svemu što je učinio za naš klub i da mu poželimo sve najbolje i puno uspeha u životu i daljoj karijeri", stoji u saopštenju Spartaka. 

Dunđerski je jedno kratko vreme bio i trener člana Mozzart Bet Superlige Srbije sa severa Vojvodine. Sadašnji strateg tima Tomislav Sivić nedavno je došao umesto Nikole Trajkovića. U novom mandatu u istoj sredini.