Superliga Srbije

Propao transfer u Meksiko, Puma Rodrigez ostaje u Zvezdi?

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

07.09.2024 14:20
Puma Rodrigez slavi gol u Zvezdinom dresu MN Press
Puma Rodrigez slavi gol u Zvezdinom dresu

Fudbaler Crvene zvezde Puma Rodrigez ipak neće nastaviti karijeru u Meksiku kao što prvobitno planirano.

Kako navodi list "Rekord", pregovori sa meksičkim klubom Leon išli su u dobrom smeru, ali je u poslednjem trenutku došlo do zastoja i male su šanse da će na kraju doći do realizacije transfera, koji je navodno trebao da iznosi oko dva miliona evra.

Puma će tako ostati u Ljutice Bogdana do daljnjeg, ali neće biti u konkurenciji za utakmice Lige šampiona, pošto je na njegovo mesto došao Nemanja Radonjić, u koga, prema svemu sudeći, uprava ima mnogo više poverenja.

Podsetimo, popularni "Pumita" stigao je letos u Zvezdu iz portugalskog Famalikaa za dva miliona evra. Za srpski klub upisao je šest nastupa i postigao jedan gol. I to u pobedi nad Novim Pazarom od 4:1.
 

Facebook/FK Crvena zvezda

 

 

"Osećam se veoma srećno što sam ovde. Otkad sam stigao, istina je da su me svi tretirali veoma dobro i nadam se da ću ostati u Zvezdi dugo. Takođe, dosta sam slušao o Marakani i o atmosferi koju prave naši navijači. Gledao sam klipove na internetu, ali sada to želim da osetim na svojoj koži. Nadam se da će biti pun stadion na otvaranju prvenstva", rekao je Puma po dolasku u Beograd sredinom jula kada je potpisao ugovor do 2027. godine.