Superliga Srbije

Zvezda otvara kapije "Marakane": Besplatan ulaz protiv Napretka

komentari (0)

Izvor: Tanjug

07.09.2024 13:05
Stadion Crvene zvezde FK Crvena zvezda
Stadion Crvene zvezde

Fudbalski klub Crvena zvezda saopštio je danas da će biti besplatan ulaz za sve navijače na utakmicu protiv Napretka 14. septembra. Fudbaleri Crvene zvezde dočekaće Napredak iz Kruševca 14. septembra od 19 časova (Arena 1 Premium), u meču osmog kola Superlige Srbije.

Kako se navodi u saopštenju "crveno-belih" povod za bespatan ulaz biće proslava 61. rođendana stadiona "Rajko Mitić".

"Biće to prava prilika da svi zvezdaši pozdrave i nova pojačanja. Crveno-beli dres je po drugi put zadužio ljubimac navijača Nemanja Radonjić, dok je veliki zvezdaš Rade Krunić ispunio dečački san dolaskom u naš klub, ali i veliku želju svih navijača. Dobrodošlicu će svi prisutni moći de požele i Silasu, koji je izabrao da karijeru nastavi u Crvenoj zvezdi", prenosi klupski sajt.
 

MN Press

 

 

Iz Zvezde podsećaju da je nedavni plasman u Ligu šampiona još jedan od razloga da navijači dođu na stadion u što većem broju i podrže fudbalere pred utakmicu protiv Benfike.

"Uspešan period je iza nas, a razlog za slavlje je i plasman u Ligu šampiona, te je meč protiv Napretka izuzetna prilika da pružimo vetar u leđa našim igračima i podržimo ih pred prvu utakmicu u najkvalitetnijem evropskom takmičenju koju će odigrati protiv Benfike", stoji u saopštenju aktuelnog šampiona Srbije.

Zvezda se nalazi na prvom mestu u SLS, ima 16 bodova i utakmicu manje. Napredak je na devetoj poziciji sa osam bodova.

Standings provided by Sofascore