Superliga Srbije

Preokret u Humskoj: Romanić sve dalje od Partizana?

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

06.09.2024 18:49
Lazar Romanić je u mlađim kategorijama nastupao za Crvenu zvezdu MN Press
Lazar Romanić je u mlađim kategorijama nastupao za Crvenu zvezdu

Fudbaleri Partizana su zaokružili kampanju u Evropi neslavno, a potom po povratku u Mozzart bet Superligu Srbije remizirali na svom stadionu sa Vojvodinom, što je još više potpalilo alarm za pojačanja u Humskoj. Mateus Saldanja je napustio "JNA", i postalo je evidentno da Đorđu Jovanoviću fali pomoći u napadu. Navodno, izbor je pao na Lazara Romanića, igrača Železničara. 

Sve je delovalo završeno - dogovorena suma od 500 hiljada evra je zadovoljila Pančevce, ali već neko vreme su oba kluba tihovala o poslu. Sada izgleda da ipak neće biti rukovanja između crno-belih i nekadašnjeg igrača večitog rivala. 

Naime, kako prenosi Mozzart Sport, Železničar je neočekivano povećao svoje zahteve, i istakao da Romanića neće pustiti za cifru koja se nalazi ispod 800 hiljada do milion evra. 

MN Press

Lazar Romanić u dresu Železničara

Već neko vreme je poznato da "parni valjak" ima ozbiljan problem sa finansijama, tako da im nepredviđeni troškovi nisu nešto čemu su se nadali pri dovođenju novog napadača. Za sada, čini se da dogovora neće biti, ali prelazni rok u Srbiji traje do 13. septembra, tako da ćemo sačekati još nedelju dana do konačnog rešenja. 

Podsećanja radi, iz kluba su naveli da pokušavaju dovesti pojačanje na poziciji "devetke" iz inostranstva, ali da je ta opcija i dalje na dalekom štapu. 

Svoj prvi meč posle reprezentativne pauze, Partizan će odigrati u Zaječaru protiv OFK Beograda, dan po završetku letnje transfer pijace.