Superliga Srbije

Radnički na ivici velikog pojačanja: Pantić u Kragujevcu?

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

01.09.2024 17:43
Pantić je za Partizan u tri mandata odigrao 165 utakmica MN Press
Pantić je za Partizan u tri mandata odigrao 165 utakmica

Nakon što su fudbaleri Radničkog 1923 završili sa evropskim takmičenjima ispadanjem od Mornara iz Bara u kvalifikacijama za Ligu konferencije, Milan Aleksić je napustio klub i prešao u redove Sanderlenda. U Kragujevcu u odmah počeli sa razmišljanjem o zameni, i odlučili su se za veoma iskusnu opciju. 

Naime, kako prenose srpski mediji, na "Čika Daču" bi mogao da stigne nekadašnji fudbaler Partizana i Čelsija, Danilo Pantić. Srpski vezista je ove sezone potpisao ugovor sa Spartakom iz Trnave, ali je usled ličnih obaveza morao napustiti klub, tako da je saradnja okončana posle samo dve nedelje. 

Izgleda da ima želju za povratkom u Srbiju, s obzirom da su Kragujevčani dobili pozitivan signal i sve sugeriše da će u svojim redovima dobiti veliko igračko iskustvo. 

MN Press

Danilo Pantić na meču sa Čukaričkim

Pantić danas ima 27 godina, ali to ne znači da nema ozbiljno poznavanje fudbala. Već 2015. ga je Čelsi otkupio od Partizana, a potom ga slao na raznorazne pozajmice kao što su odlasci u Ekselsior, Fehervar, Čukarički, ponovo Humsku, gde je 2021. godine otkupljen. 

Za tri godine u Partizanu se nije najbolje snašao tako da je došlo do okončanja ugovora, a sve sugeriše da će pokušati sa reanimacijom karijere u ekipi Feđe Dudića. Za crno-bele je u tri mandatak odigrao 165 utakmica, upisao se u strelce 20 puta, a takođe i namestio 25 pogodaka.