Superliga Srbije

Mozzart bet Superliga na Areni: Novi Pazar sa Sivićem na klupi čeka Ubljane

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

31.08.2024 12:42
Tomislav Sivić ume da pokrene svaku ekipu MN Press
Tomislav Sivić ume da pokrene svaku ekipu

Nikola Trajković nije uspeo da sa Novim Pazarom ostvari rezultat koji se očekivao, pa će superligaš iz Raške sa novim-starim stručnjakom Tomislavom Sivićem pokušati da napravi beg iz neočekivano opasne zone i pretposlednjeg mesta.

Ekipa Novog Pazara u okviru 7. kola Mozzart Bet Super lige Srbije na Atletskom stadionu dočekuje goste iz Uba, ekipu Jedinstva (17.00, TV Arena sport 6). Novi šef stručnog štaba Tomislav Sivić veruje u tim, ali da nije lako povratiti samopouzdanje nakon tri vezana poraza.

"Verujem u momke, verujem u sebe. Nije lako vratiti samopouzdanje nakon tri vezana poraza, ali probaćemo da ponovo dođemo na stazu uspeha. Zbog toga je ovaj posao interesantan. Koncentrisani samo na svaki detalj. Želimo da do utakmice sve bude kako treba", istakao je Sivić.

Jedinstvo je jedini klub bez pobede u osvoj sezoni, šef struke Milan Obradović nada se pomaku u Raškoj.

"Nemamo pravo na izbor kada ćemo i sa kim da igramo, pa je na neki način svaka naredna utakmica najvažnija. Poznato je da je narednog rivala preuzeo Tomislav Sivić, prekaljeni stručnjak koji mi je jako poznat. Štaviše, imao sam to zadovoljstvo da mi bude trener u Spartaku iz Subotice. Sjajan stručnjak. Pokušaćemo da nametnemo naš sistem igre. Od igrača ću zahtevati krajnje odgovoran pristup i strpljenje. Verujem u ovaj sastav Jedinstva i smatram da možemo uz adekvatnu partiju da stignemo do željenog rezultata. Uz ekipu sam oko dve sedmice i svaki trening koristimo da napredujemo. Ima pomaka, bez obzira što nas možda rezultati demantuju. Verujem da dolaze lepši dani. Voleo bih da to bude baš u Novom Pazaru. Kažem, rivala poštujemo, ali svoju računicu imamo", istakao je Obradović.

Napredak i OFK Beograd bez najbolkjeg strelca Aleksandra Kahvića koji je prodat Ulmu, boriće se za opstanaka u vrhu, a Železničar se nada istom protiv Spartaka koji nije najbolje startovao. 

Mozzart Bet Superliga Srbije, 7. kolo

petak

IMT - Radnički Niš 3:1 (1:0)
/Zulfić 31, Stevanović 61, Batise 66 - Jurukov 53/

Čukarički - Tekstilac 3:0 (2:0)
/Serafimović 6, Milojević 31, Sisoko 90+3/

subota

Novi Pazar - Jedinstvo 17.00 (AS6)
Napredak - OFK Beograd 20.30 (AS2)
Železničar - Spartak 20.30 (AS3)

nedelja 

TSC - Mladost Lučani 19.00 (AS2)
Radnički 1923 - Crvena zvezda 19.00 (A1P)
Partizan - Vojvodina 21.05 (A1P)

 

Пласман обезедио Sofascore