Superliga Srbije

Natho brani Stanojevića, Mujakić traži oprost navijača: Reakcije fudbalera Parizana na crno evropsko leto

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

29.08.2024 13:50
Bibars Natho i Aleksandar Stanojević, vezista i trener FK Partizan MN Press
Bibars Natho i Aleksandar Stanojević, vezista i trener FK Partizan

Fudbaleri Partizana krenuli su od kvalifikacija za Ligu šampiona, pa se prešaltali na Ligu Evrope, a onda spustili na najniži nivo UEFA takmičenja, ali nisu uspeli da uđu ni u grupnu fazu Lige konferencije.

Eliminacije od (redom) Dinama iz Kijeva, švajcarskog Lugana iz Genta iz Belgije ostavili su drugi najtrofejniji srpski klub drugu sezonu zaredom bez prihoda od mečeva van okvira Mozzart Bet Superlige Srbije.

Krivaca je za novi težak neuspeh je mnogo, ali vezista Bibars Natho ne želi da se koplja slome na treneru Aleksandru Stanojeviću, koji je inače opisani sled događaja nazvao realnošću Partizana. 

 

"Nema se šta dobro reći. Imamo mnogo stvari da uradimo da možemo da dokažemo da vredimo. Verujemo treneru i stručnom štabu, uradiće šta treba da se pokažemo naredne sezone, ali u ovom momentu zavisi od nas igrača, moramo da se potrudimo", rekao je iskusni Izraelac, za čijeg se veka u Humskoj 1 promenilo više šefova stručnog štaba u sedam godina dugom šampionskom postu u SLS.  

Ovog leta dovedeni Nihad Mujakić, pak, ima potrebu da se obrati navijačima posle tri izgubljena dvomeča za 36 dana. 

"Veliko razočaranje, velika tuga. Iskoristio bih priliku da se koliko toliko izvinim navijačima. Nedostaje nam publika generalno, ali na kraju krajeva sve se svodi na nas. Ovo što se desilo je katastrofa. Nema druge nego da se fokusiramo na ligu, u nedelju mora biti u našu korist, da koliko toliko opravdamo ugled kluba", traži oproštaj od "grobara" štoper iz Bosne i Hercegovine.