Superliga Srbije

Mateus Saldanja, sada, najbliži Hofenhajmu: Nemci nude šest miliona evra Partizanu

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

28.08.2024 11:40
Mateus Saldanja, fudbaler Partizana, pred potencijalnim transferom u Hofenhajm MN Press
Mateus Saldanja, fudbaler Partizana, pred potencijalnim transferom u Hofenhajm

Partizan celo leto prodaje Mateusa Saldanju, ali su potencijalni transferi propadali iz različitih razloga, da bi sada na pomolu bila njegova selidba u Hofenhajm i Bundesligu. U poslu vrednom šest miliona evra, kako otkriva Telegraf. 

Plus deo finansijskog kolača od sledeće "trgovine" golgeterom iz Brazila, što zvuči kao fin mamac u susret kraju prelaznog roka u ovom delu sveta. S druge strane, osnovni iznos je znatno manji od željenog, jer su se u vrhu kluba iz Humske 1 nadali zaradi između 10.000.000 i 12.000.000 evra.

 

 

Posle sjajnih partija Saldanje prošle sezone i dobrog interesovanja za njegove usluge tokom zimske fudbalske "pijace". U ovom trenutku se čini realnim da bude pušten pre isteka ugovora i za pomenute novce, pogotovo što sam igrač više ne vidi u crno-belom dresu i srpskom fudbalu.

Međutim, zanimljivo će biti videti kako će na konačnu odluku u vezi njegovog statusa uticati eventualni pozivitivni ishod večerašnjeg revanša plej-ofa kvalifikacija za Ligu konferencije sa Gentom (18.00, TV Arena 1 Premium), jer će u tom slučaju fudbaler njegovog kova biti potreban za jake mečeve na inostranoj sceni.