Superliga Srbije

Sada i zvanično: Bandović više nije trener Vojvodine

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

27.08.2024 21:00
Bandović je na klupu Vojvodine seo u decembru prošle sezone MN Press
Bandović je na klupu Vojvodine seo u decembru prošle sezone

Posle užasnog niza od osam poraza na osam mečeva, Vojvodina je procenila kako je Božidar Bandović potrošio sav kredit u Novom Sadu i uručila mu otkaz. Velika šteta, sudeći po partijama koje su "lale" pružale na evropskim utakmicama sa Ajaksom i Mariborom. 

Saopštenje kluba prenosimo u celini. 

"Fudbalski klub Vojvodina obaveštava javnost da je šef stručnog štaba Božidar Bandović razrešen svojih dužnosti.

Fudbalski klub Vojvodina na čelu sa predsednikom Dragoljubom Zbiljićem zahvaljuje se Božidaru Bandoviću i njegovom pomoćniku Srđanu Stojčevskom na saradnji i svemu što su učinili za naš klub u teškom trenutku, od početka 2024. godine do danas.

 

 

Pod vođstvom Božidara Bandovića, Vojvodina je posle teškog starta sezone 2023/24, uspela da stigne do četvrte pozicije i plasmana u kvalifikacije za Ligu Evrope, gde je odmerila snage sa velikim Ajaksom.

FK Vojvodina svom dosadašnjem treneru Božidaru Bandoviću želi mnogo uspeha i sreće u nastavku karijere.

Istovremeno, FK Vojvodina obaveštava javnost i da će u predstojećem derbiju protiv Partizana ekipu voditi Nemanja Krtolica, uz pomoć dosadašnjih članova stručnog štaba", stoji u saopštenju Vojvodine. 

Sledeći meč, Vojvodića će igrati u Mozzart bet Superligi Srbije sa Partizanom u Beogardu (08.09.24.). Sve mečeve domaćeg prvenstva možete pratiti na kanalima TV Arena Sport.