Superliga Srbije

Pred meč sezone se priča o odlascima: Marković na meti Viktorije Plzenj

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

27.08.2024 17:30
Svetozar Marković je kapiten Partizana MN Press
Svetozar Marković je kapiten Partizana

Fudbalerima Partizana predstoji meč sezone, na kome će pokušati da nadoknade rezultatski zaostatak od jednog gola, savladaju Gent (sreda 18.00, Arena 1 Premium) u Belgiji, i plasiraju se u grupnu fazu Lige konferencije. Sve bi moralo biti u znaku kontinentalnog okršaja koji klubu znači život u svakom smislu, ali već nekoliko dana slušamo samo o promenama koje uzdrmavaju i onako neprijatnu atmosferu uoči duela. Sada je u žiži priča Svetozar Marković. 

Nakon što je Bojan Kovačević otišao u Kadiz, Aleksa Janković napustio Humsku, a Frenku Kanuteu po ko zna koji put predočeno da potraži novo zaposlenje, ponovo su aktuelni razgovori o prodaji igrača koji su prekopotrebni Partizanu. Naime, za usluge kapitena tima je zainteresovana Viktorija iz Plzenja, prenosi češki infotbal.cz

MN Press

Svetozar Marković u dresu Partizana

Pošto je klub prodao štopera Robina Hranača za osam miliona u Hofenhajm, ostalo je upražnjeno mesto štopera koje bi mogao popuniti 24-godišnji fudbaler "parnog valjka". Naravno, postoji i druga opcija - i to mlađa. 

U pitanju je Karel Spačil, defanzivac Hradec Kralove koji se navodno vrlo solidno predstavio u višem rangu takmičenja. 

Na kraju je jedno sigurno, Partizanu sigurno ne ide na ruku što ne mogu pronaći adekvatnu ponudu za Mateusa Saldanju, a sada je još kapiten kluba primamljiv nekolicini klubova koji mu mogu poput Viktorijie pružiti ono što izgleda neće imati u Partizanu - evropski fudbal. Takođe se pominje i mogući odlazak u Rajo Valjekano, ali je za sada ta priča utihnula.