Superliga Srbije

Partizan poslao Bojana Kovačevića u Kadiz: Pozajmica posle šest meseci

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

25.08.2024 15:08
Bojan Kovačević, fudbaler Partizana, pozajmljen Kadizu MN Press
Bojan Kovačević, fudbaler Partizana, pozajmljen Kadizu

Bojan Kovačević završio je s obavezama u Partizanu za ovu sezonu, jer ga je klub do kraja iste ustupio Kadizu. I to samo pola godine pošto je mladi štoper zadužio opremu kluba iz Humske. 

Kako saznaje Telegraf, centralni defanzivac crno-belih je već na putu za Španiju, s mišlju da bi se na kraju mogao i skroz preseliti na Pirineje, ako njegove nove gazde aktiviraju otkupnu klauzulu. 

Odbrambeni fudbaler aktuelnog viceprvaka Srbije rođen je 2004. godine i mada je spadao u bonuse, nije se izborio za minutažu kod trenera Aleksandra Stanojevića, pa će bivši član Čukaričkog sreću potražiti na drugoj strani. 

Po odlasku Kovačevića na Pirinejsko poluostrvo za štoperske pozicije u Humskoj ostali su da konkurišu kapiten Svetozar Marković, o čijoj se prodaji uveliko šuška, Nihad Mujakić, Natan de Medina i mladi Nikola Simić.

Kadiz je proletos posle četiri sezone ispao iz elite i u aktuelnoj sezoni će pokušati da se ekspresno vrati u La Ligu. Sa ciljem da osveže tim, Andalužani su doveli nekoliko slobodnih igrača, a konkurenciju na poziciji štopera već je zaoštrio novajlija Kristijan Glauder iz Albasetea.