Superliga Srbije

Železničar potvrdio: Romanića hoće Partizan

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

18.08.2024 13:59
Lazar Romanić od prošle sezone nastupa za Železničar iz Pančeva MN Press
Lazar Romanić od prošle sezone nastupa za Železničar iz Pančeva

Odlazak Mateusa Saldanje iz Humske je izvesna stvar, i sudeći prema odnosu koji Brazilac u poslenje vreme ima sa klubom, možda je najbolje za sve da se taj posao okonča, a Partizan izađe finansijski pojačan iz cele priče. Naravno, u taboru "parnog valjka" nastaje upražnjeno mesto napadača - nekoga ko će biti potpora Đorđu Jovanoviću i Nemanji Nikoliću, a izgleda da je odluka pala na Lazara Romanića, igrača Železničara iz Pančeva. 

Jutros se pojavila informacija da su crno-beli u pregovorima sa superligaškim timom koji su nedavno savladali sa 2:0 na svom stadionu, a ubrzo je stigla i potvrda ovih glasina predsednika pančevačkog kluba, Zorana Nunkovića.  

"Tačno je, pregovaramo s Partizanom u vezi s transferom Romanića. Danas imamo važnu utakmicu sa IMT-om, pa ćemo od sutra da se bavimo time", istakao je funkcioner Železničara za "Informer". 

MN Press

Lazar Romanić na meču sa Crvenom zvezdom 

Podsećanja radi, do sada su u Humsku 1 stigli Kervin Arijaga (Minesota), Ibrahim Zubairu (Jedinstvo Ub), Žoao Grimaldo (Sporting Kristal), Stefan Kovač (Čukarički), Mario Jurčević (Apolon Limasol), i Nihad Mujakić (Ankaraguču).  Interesantno je što bi ovo mogao biti drugi bivši člav večitog rivala, Crvene zvezde, koji ovog leta prelazi po želji Aleksandra Stanojevića na "JNA". 

Svakako, dogovor je na pomolu i obe strane su blizu dogovora, ali ozvaničenje ne treba očekivati danas, s obzirom na izazov Železničara u ligi. Ipak, svakako da bi indikator moglo biti prisustvo Romanića u sastavu Pančevaca na današnjem okršaju sa "traktoristima".