Superliga Srbije

Stanojević našao rešenje u Romaniću: Bivši Zvezdin đak, za jači napad Partizana

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

18.08.2024 10:00
Lazar Romanić, kapiten Železničara MN Press
Lazar Romanić, kapiten Železničara

Imao je Aleksandar Stnojević trener Partizana prilikom dolaska u Humsku drugačiju ideju kako da popuni igrački kadar i spremi se za Evropu.

Ipak, želje su jedno, a mogućnosti za crno-bele nešto sasvim drugo. Od planirnih inostranih pojačanja po svemu sudeći neće biti ništa, a pikirao je šef struke kluba iz Humske dva igrača iz Portugalije. 

 

 

Čini se da će morati da se zadovolji, kako sada stvari stoje samo onim što nudi domaće tržište. Posle Stefana Kovača, koji je pre nekoliko dana došao iz Čukaričkog u Humsku, na redu je da se pojača i napad, a rešenje u Partizanu vide u kapitenu Železničara Lazaru Romanić, koji je nedavno "pocrveneo" baš u duelu sa crno-belima. 

Vođa tima iz Pančeva od starta sezone igra odlično dao je i dva gola, a predvodio je Železničar dobrim igrama i u minulom prvenstvu do opstanka. 

 

 

Jasno je da Romanićev dolazak znači i odlazak Mateusa Saldanje, koji i ne krije da želi da ode iz Humske. Osim Saldanje, Stanojević na poziciji napadača računa još na Đorđa Jovanovića i Nemanju Nikolića.

Zanimljivo, baš kao i Kovač, Lazar Romanić je bivši učenik Crvene zvezde, gde je zapravio i ponikao. Put ga dalje vodio u OFK Beograd i Borac iz Čačka. 

Na konačni odlazak sa stadiona “Rajko Mitić” odlučio se 2018. godine i tada je pojačao Lamiju, odakle je kasnije stigao u Železničar.