Superliga Srbije

Mozzart Bet Superliga na TV Arena sport: Sstaju se stari znanci iz prvoligaških dana, Železničar dočekuje IMT

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

18.08.2024 11:00
Fudbaleri Železničara dobro su otvorili sezonu MN Press
Fudbaleri Železničara dobro su otvorili sezonu

Partizan je posle Evrope, odložio duel sa Radničkim iz Niša, tako da će od superligaša na danas na teren samo Železničar i IMT. Stari znanci još iz prvoligaških dana igraće u Pančevu, a blaga prednost je trenutno na strani domaćeg tima, koji je ove sezone zabeležio dve pobede, po jedan remi i poraz. 

 

 

Sa druge strane IMT još uvek nema pobedu, ali je nagovestio da ima kvalitetan tim sposoban da napravi iznenađenje u svakom trenutku. Upravo se to desilo u minulom kolu kada su "taktoristi" igrali nerešeno sa Partizanom 0:0.

U poslednja tri susreta dva su završena remijem dok je jedan pripao Železničaru. Trener "dizelke" nada se da će njegov tim pred domaćom publikom biti uspešan. 

"Igrači su davali maksimum na svakom treningu i pored visokih temperatura i vrućine. Izuzev Sanoga i Vukojevića svi momci konkurišu za sastav i spremni ćemo dočekati duel u nedelju. Nećemo menjati naš pristup igri, iako znamo da je IMT sjajna mlada ekipa. Verujem u moje momke, a verujem da će i navijači doći u velikom broju da nas podrže. Fenomenalan ambijent bio je protiv Napretka, a siguran sam da će biti još i bolji. Potrebna nam je podrška sa tribina, želimo da navijači gledaju dobar fudbal. Zaista je prelep ambijent u Pančevu i nadam se da će tako biti i u nedelju", rekao je Savić.

Mozzart Bet Superliga Srbije (5. kolo)

Četvrtak

Čukarički - Crvena zvezda 1:4 (0:2)
/Melo 69 - Olajinka 15, 17, Sisoko 77ag, Ilić 90/

Petak

TSC - OFK Beograd 0:1 (0:1)
/Kahvić 16/ 

Subota

Novi Pazar - Mladost 0:1 (0:1)
/Krsmanović 29/

Tekstilac - Jedinstvo 1:1 (1:0)
/Đurić 3 - Aćimović 90+4/

Napredak - Spartak 2:0 (1:0)
/Krstić 35, Stoiljković 85/

Nedelja

Železničar - IMT 19.30 (AS7)

Ponedeljak

Radnički 1923 - Vojvodina 19.00

Odloženo

Partizan - Radnički Niš

 

Пласман обезедио Sofascore