Superliga Srbije

Mozzart bet Superliga na Areni: Pazarci poštuju, ali ne strahuju od Lučanaca i Lale

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

17.08.2024 11:09
Nikola Trajković veruje u trijumf Novog Pazara MN Press
Nikola Trajković veruje u trijumf Novog Pazara

Novi Pazar dočekuje Mladost iz Lučana (17.30, TV Arena 3 Premium) i bar prema najavama iz tabora domaćina cilja novi trijumf i proboj u gornji dom Mozzart bet Superlige posle petog kola.

Sa utakmicom manje, tim trenera Nikole Trajkovića veruje u trijum na Atletskom stadionu i ne strahuje od rivala koje je preuzeo Nenad Lalatović.

"Tvrda su i iskusna ekipa. Imaju brzinu, kvalitet i sistem. Mislim, ipak, da posedujemo potencijal, a da bi želja i agresivnost trebalo da budu na našoj strani. Neka više oni razmišljaju o nama, nego mi o njima. Pozivam navijače da dođu u što većem broju i budu 'vetar u leđa' našoj novoj ekipi, koja je još uvek u nekom periodu stvaranja", istakao je Trajković.

Sa druge strane Nenad Lalatović smatra da Adem Ljajić zaslužuje poziv selektora Dragana Stojkovića u selekciju Srbije, ali veruje da može neporažen da se vrati iz Novog Pazara.

"Biće to težak meč, Novi Pazar je kvalitetan rival, ima i sjajnu publiku. Međutim, verujem u svoj tim, mislim da možemo da pariramo domaćinu i da se neporaženi vratimo u Lučane", rekao je Lalatović.

Mozzart bet Superliga, peto kolo

Četvrtak

Čukarički - Crvena zvezda 1:4 (0:2)
/Melo 69 - Olajinka 15, 17, Sisoko 77ag, Ilić 90/

Petak

TSC - OFK Beograd 0:1 (0:1)
/Kavić 16/ 

Subota

Novi Pazar - Mladost 17.30 (AP3)

Tekstilac - Jedinstvo 19.30 (A10)

Napredak - Spartak ŽK 19.30 (AP3)

Nedelja

Partizan - Radnički Niš (odloženo)

Železničar - IMT 19.30 (AS7)

Ponedeljak

Radnički 1923 - Vojvodina 19.00

Пласман обезедио Sofascore