Superliga Srbije

Italijani tvrde: Arnautović želi u Zvezdu, ali je plata problem

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

17.08.2024 08:52
Marko Arnautović želi da dođe u Crvenu zvezdu Tanjug/AP Photo/Luca Bruno, File
Marko Arnautović želi da dođe u Crvenu zvezdu

Ne krije Crvena zvezda želju da tim za Evropu pojača jednim napadačem od renomea kakav je Marko Arnautović. S obzirom na to da Espanjol želi da kupi Šerifa Endijajea, kao što pišu španski mediji, sportski sektor crveno-belih uveliko radi na transferu napadača Intera, prenose italijanski mediji.

Želja da stigne na Marakanu postoji kod iskusnog reprezentativca Austrije, međutim, problem je u plati od tri miliona evra koliko privređuje u Interu. Prema navodima iz Italije, Zvezda je spremna da izdvoji veći deo pomenute sume za platu, a do posla će doći ako Inter prihvati da finansira ostatak.

Bivši igrač Bolonje, Tventea, Vest Hema, Verdera, Stouka ima još godinu dana ugovor sa Interom i sa te strane je miran. Ne mora da žuri. Sa druge strane, Inter želi da proda i njega i Hoakima Koreju kako bi oslobodio platni fond i napravio mesto za mlađeg napadača koji bi sticao iskustvo uz Lautara Martineza, Tirama i Taremija.

Mediji pominju i mogućnost da Inter i Arnautović raskinu saradnju, uz određenu odštetu što bi širom otvorilo vrata njegovom dolasku u Crvenu zvezdu. Videćemo šta će se dogoditi do kraja prelaznog roka, ali se čini da će crveno-beli u dvomeč sa Bodo/Glimtom za plasman u UEFA Ligu šampiona bez isksunog Austrijanca.

Srpski šampion ojačao je odbranu Vanjom Drkušićem koji je sitgao iz Zenita na pozajmicu, ako bi došao i Arnautović, onda bi trener Vladan Milojević zaista u napadu imao pravog "kilera".