Superliga Srbije

Mozzart Bet Superliga Srbije na TV Arena sport: Partizan odložio meč sa Nišlijama, Vojvodina u ponedeljak sa Kragujevčanima, "romantičari" danas protiv TSC-a u Bačkoj Topoli

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

16.08.2024 10:00
Aleksandar Ćirković, fudbaler TSC-a MN Press
Aleksandar Ćirković, fudbaler TSC-a

Zbog obaveza Partizana u evropskim kvalifikacijama, a u skladu sa propozicijama takmičenja, na zahtev kluba odložen je meč 5. kola Mozzart Bet Super lige Srbije između crno-belih i Radničkog iz Niša.

Takođe, meč iste runde takmičenja između Radnički 1923  i Vojvodine pomeren je za ponedeljak 19. avgust 2024. godine sa početkom u 19:00 časova, na molbu novosadskog tima.

Što se tiče ostalih utakmica u Bačkoj Topoli će se posle jučerašnje evropske utakmice, danas gledati jedna superligaška, TSC dočekuje OFK Beograd.

Posle početne krize, prošlogodišnji treći tim prvenstva Srbije, polako ulazi u formu, a o tome svedoči i pobeda protiv Vojvodine.

 

 

Sa druge strane i „romantičari“ su dobro otvorili sezonu, međutim u minulom kolu poklekli su tek u poslednjem minutu utakmice protiv OFK Beograda. Obe ekipe imaju po sedam bodova na tabeli i nema sumnje da će se u Bačkoj Topoli voditi bitka za svaku loptu.

Šef stručnog štaba TSC-a Dean Klafurić ističe da je prethodni prvenstveni duel pozitivno uticalo na atmosferu u ekipi i posvećenost radu, zbog čega je optimista.

OFK Beograd je sastavljen od prekaljenih internacionalaca, iskusnih igrača i nekolicine jako dobrih mladih fudbalera. Ima mnogo dobar individualni kvalitet i neće biti lako, ali ići ćemo na tri boda. Drago mi je zbog tri gola i dobijene utakmice u prethodnom kolu, pobeda uvek donosi dodatno samopouzdanje i opušteniji stav. Sad se i na treninzima oseća dobra atmosfera i posvećenost radu, tako da imamo razloga da verujemo kako iz dana u dan rastemo, što će se odraziti i na sutrašnju utakmicu“, istakao je Dean Kalafurić, trener TSC-a.

 

Mozzart bet Superliga, peto kolo

 

Četvrtak

 

Čukarički - Crvena zvezda 1:4 (0:2)

/Melo 69 - Olajinka 15, 17, Sisoko 77ag, Ilić 90/

 

Petak

 

TSC - OFK Beograd 18.55 (AP1)

 

Subota

 

Novi Pazar - Mladost 17.30 (AP3)

Tekstilac - Jedinstvo 19.30 (A10)

Napredak - Spartak ŽK 19.30 (AP3)

 

Nedelja

Partizan - Radnički Niš (odloženo)

Železničar - IMT 19.30 (AS7)

 

Ponedeljak

Radnički 1923 - Vojvodina 19.00

 

Пласман обезедио Sofascore