Superliga Srbije

Superligaši nisu primamljivi: Zoran Tošić sve dalje od Srbije

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

15.08.2024 20:34
Zoran Tošić je prošle sezone nastupao za Lamiju MN Press
Zoran Tošić je prošle sezone nastupao za Lamiju

Bogata fudbalska karijera u svom zenitu i dalje traži angažman vredan poštovanja - tako i Zoran Tošić ne želi da poslednju sezonu u na travnatoj podlozi provede na bilo kakvom terenu. 

Prenosili su srpski mediji kako je ambiciozni Železničar iz Pančeva zainteresovan za usluge nekadašnjeg reprezentativca Srbije, te da su detalji u pitanju, ali je popularni Bambi ruskim medijima naglasio kako je njegova sudbina i dalje u magli. 

"Još nisam odlučio. Postoji nekoliko opcija, ali nisam baš zadovoljan njima. To su Grčka, Srbija, postsovjetski prostor - postoji interesovanje odatle. Još čekam, videćemo do kraja meseca. Nadam se da ću naći ekipu i igrati još godinu dana", poručio je Tošić za ruske medije.

 

 

Zanimljivo je i to što je najavio da će mu to biti poslednja sezona u karijeri, tako da je jasno zbog čega ne želi otići u bilo koju sredinu. 

U svom bogatom fudbalskom CV, Tošić je ostao upamćen kao igrač CSKA iz Moskve i Partizana. Takođe, ima legitimnu čast da kaže kako je nekada bio član slavnog, ali danas usahlog, Mančester junajteda. 

Naš nacionalni tim je predstavljao na Svetskom prvenstvu u Južnoj Africi, a ukupno je za skoro 20 godina karijere upisao 497 nastupa, bio strelac 115 puta, i asistirao u 89 navrata. Prošle sezone ja nastupao za grčku Lamiju, a videćemo gde će spskog, a opet svetskog, putnika odvesti fudbal dalje. 

Podsećamo, nedavno su "armejci" i "parni valjak" odigrali prijateljski meč na pripremama u Rusiji, a Tošić je pozvan da učestvuje na utakmici kao gost Moskovljana. Kako ne bi bio samo statista, naš fudbaler pokazao da i u poznim godinama klasa na zamire, te se upisao u strelce u pobedi CSKA sa 3:0.