Superliga Srbije

Kovač zvanično u Partizanu: Cilj je da jurišamo na sva tri fronta

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

15.08.2024 17:10
Stefan Kovač je do sada nastupao za Čukarički u Superligi Srbije FK Partizan
Stefan Kovač je do sada nastupao za Čukarički u Superligi Srbije

Fudbaleri Partizana dobili su novo pojačanje pred peto kolo Mozzart bet Superlige Srbije. Kao što je ranije najavljeno, u pitanju je Stefan Kovač (25), nekadašnji mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine, a do nedavno igrača Čukaričkog, koji igra na poziciji veziste.

Kovač je zadužio broj 14, a o ugovoru sa cno-belima, koji je potpisao na tri godine, kaže:

"Potpisao sam ugovor sa Partizanom i presrećan sam zbog toga! Imamo iste ciljeve i ambicije u budućnosti, a to je da jurišamo na sva tri fronta, sa akcentom na nacionalna takmičenja - Super ligu Srbije i Kup", istakao je nekadašnji fudbaler "brđana" na za sajt kluba. 

 

 

Potom je sebe predstavio Partizanovoj publici.

"Sebe bih opisao kao veoma borbenog igrača koji daje sve od sebe na terenu i koji igra za tim! Izuzetno mi je drago što me vide kao pojačanje, na poziciji osmice, stoga ću se truditi da ispunim sve zadatke koje mi šef Stanojević poveri. Svestan sam šta znači Partizan i naravno da sam spreman za najveće ciljeve", dovršio je Kovač. 

Navodno, Partizan je za ovaj posao platio oko 350 hilljada evra. 

Stefan će prvi trening sa crno-belima odraditi u petak, po povratku ekipe iz Švajcarske. Podsećamo, crno-beli večeras igraju revanš meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Lugana. Utakmica u Beogradu je završena sa 1:0 u korist gostujuće ekipe, tako da se "parni valjak" nada spektakularnom preokretu daleko od kuće. Ovaj duel možete pratiti na kanalima TV Arena Sport.