Superliga Srbije

Milojević: Čukarički nezgodan gde god igramo, Glazer u završnoj fazi oporavka

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

14.08.2024 17:48
Trener Vladan Milojević zna odakle vreba opasnost MN Press
Trener Vladan Milojević zna odakle vreba opasnost

Fudbaleri Crvene zvezde pre nego što počnu da razmišljaju od Bodo/Glimtu, veštačkoj travi i težnji za plasman u UEFA Ligu šampiona, u četvrtak od 20.00 časova (TV Arena 2 Premium) u Pančevu gostuju Čukaričkom u prvom meču petog kola Mozzart bet Superlige.

Bez obzora što se duel ne igra na Banovom Brdu već na "gostujućem" terenu za oba rivala, trener crveno-belih Vladan Milojević je veoma oprezan, jer zna koliko opasan može da bude njegov bivši klub.

"Očekuje nas teška utakmica protiv Čukaričkog koji igra dobro od početka sezone. Reč je o ekipi koja je dobro spremljena i to vidimo po bodovima i rezultatima. Tradicija kaže da uvek imamo problem sa Čukaričkim, tako da moramo da se dobro spremimo psihički i fizički za to", rekao je Vladan Milojević.

Dodatno je analizirao rivala.

"Docić je igrač koji je legenda Čukaričkog i sve se vrti oko njega. Dobro izvodi prekide, slobodnjake i kornere. Lider je u pravom smislu te reči, kao i iskusni Jovanović, Stevanović, Ivanović. Imaju i dobar balans sa mladim igračima i to im je vodeća filozofija. Svakako je Docić neko na koga treba obratiti pažnju".

Saradnici se bave Bodo/Glimtom

Zvezdu narednog utorka već očekuje utakmica protiv Bode Glimta.

"Imam saradnike koji se već sad bave Bodeom, ali je to zabranjena tema za priču. Prvo nas čeka Čukarički, a od petka ćemo se fokusirati na Bode."

Duarte je na četiri utakmice postigao četiri gola.

"Igrači moraju da se dokazuju na svakom trenintu. Niko kod mene ne može da se 'zacementira' u startnu postavu. Uvek zajedno sa stručnim štabom gledam koji mi igrači trebaju za datu utakmicu da bi doneli rezultat".

Ponovo će Zvezda biti bez golmana Omrija Glazera i Šerifa Ndijajea.

"Glazer je u završnoj fazi rehabilitacije. Što se Endiajea tiče, ima malih problema i videćemo šta kaže medicinski tim."

Zvezda će protiv Čukaričkog igrati na veštačkoj podlozi, kao i protiv Bodea.

"Кad imate ekipu koja je adaptirana na takvu podlogu, lakše je. Profesionalci smo i bitno je samo da je kvalitetan teren i ravan, da može da se igra", podvukao je šef struke crveno-belih.