Superliga Srbije

Stefan Kovač sutra menja adresu, seli se sa Banovog na Topčidersko brdo

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

14.08.2024 16:32
Stefan Kovač, vezista Čukaričkog MN Press
Stefan Kovač, vezista Čukaričkog

Stefan Kovač, posle šest sezona na Banovom brdu, seli se na Topčider. Nova adresa za mladog vezistu je Humska! Radi se o izuzetno kvalitetnom igraču koji je dres Čukaričkog nosio na 183 utakmice, a dao je ukupno 20 golova i 14 asistencija.

Inače, posle bivših igrača Čukaaričkog, Stevanovića, Ožegovića, Ostojića, Jankovića, Belića, Pavlovića, Kovačevića, crno-beli dres zadužiće i Kovač. 

Čukarički će za njega od Partizana dobiti oko 400 evra, plus procente kad bude odlazio u inostranstvo. Ovu sezonu Stefan Kovač je odlično otvorio. Odigrao je sva četiri meča, a upisao je jedan gol i asistenciju.  

Aleksandar Stanojvić dobio je veliko pojačanje u pomenutom igraču, koji nikada nije iznevernio nijednog trenera u Čukaričkom. Svaki zadatak je savesno odradio, a čak i kada je sedeo na klupi bez pravog objašnjenja, sve je bez pogovora odrađivao. 

Stefan Kovač, mož da igra na više mesta u timu. Koristili su ga na Banovom brdu, kao zadnjeg vesnog u paru sa Markom Docićem, pre dolaska Sisoka, a sada je češće bio iza šica. Na toj poziciji se odično snalazi, što dovoljno govore i golovi u dresu Čukaričkog.