Superliga Srbije

Fudbaleri Crvene zvezde i Čukaričkog igraju u Pančevu: "Brđani" domaćini na terenu Železničara

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

13.08.2024 14:48
Fudbaleri Crvene zvezde, protiv Čukaripkog igraju u Pančevu MN Press
Fudbaleri Crvene zvezde, protiv Čukaripkog igraju u Pančevu

Zbog važnosti prve utakmice plej-ofa kvalifikacija za Ligu šampiona, sledećeg utorka protiv rivala koji će večeras biti odlučen, fudbaleri Crvene zvezde će ranije od ostalih klubova Mozzart Bet Superlige Srbije odigrati meč 5. kola sa Čukaričkim (15. avgust, 20.00, TV Arena 1 Premium).

I to nje jedina promena, jer je danas stigla najava da poprište malog beogradskig derbija neće biti stadion na Banovom brdu, već na igralištu prošlogodišnjeg debitanta u najvišem rangu takmičenja - Železničara iz Pančeva.

 

 

Odluku je donela Zajednica klubova SLS, a kao razlog se navodi loše stanje terena na kom je trebalo da se odmere aktuelni šampion i ekipa, koja u sezoni 2023/24. nije uspela da se izbori za izlazak u Evropu. 

Tako će crveno-beli imati priliku da se istrče na veštačkoj podlozi, na kojoj će igrati naredne nedelje, ako Bode Glimt odbrani prednost iz duela s Jageljonijom i stigne na prag LŠ, tj. bude domaćin Vladanu Milojevića i njegovim izabranicima 20. avgusta. 

Crvena zvezda posle četiri kola ima tri pobede, jedan remi i 10 bodova, pa drži vrh tabele. Isti bodovni učinak imaju i njen večiti rival Partizan, kao i predstojeći protivnik.