Superliga Srbije

Stanojević pred IMT: Moramo nešto da promenimo

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

10.08.2024 16:59
Šef stručnog štaba Partizana, Aleksandar Stanojević FK Partizan
Šef stručnog štaba Partizana, Aleksandar Stanojević

Šef stručnog štaba Partizana, Aleksandar Stanojević, izneo je svoja očekivanja pred duel crno-belih protiv IMT-a u okviru četvrtog kola Superlige Srbije.

"Parni valjak" će odmeriti snage sa "traktoristima" na stadionu u Zaječaru, a susret je na programu u nedelju od 20.00 uz direktan prenos na TV Arena 1 Premium.

"Igramo u Zaječaru na jednom lepom stadionu, nadamo se da će doći dosta publike da nas podrže. Kadrovska situacija je dobra, imamo malo problema sa Saldanjom. Moramo nešto da promenimo, s obzirom da  igramo na dva fronta, ne želimo da odlažemo utakmice. Očekujemo dobru utakmicu protiv nadahnute ekipe koja igra sa dosta intenziteta. Ima dosta naših igrača koji igraju tamo, nadam se da će navijači uživati", započeo je Stanojević.

Deluje da je Partizan u boljoj formi, ali to nije rezultiralo pobedom protiv Lugana u okviru kvalifikacija za Ligu Evrope.

"Mali pomak, mi igramo kod kuće i nismo izašlu u totalni visok presing onako kako radimo to. U ovom trenutku ne možemo da igramo onako kako ja hoću, tako da iz tog razloga kažem da je mali pomak. Kada igrate na svom stadionu morate da igrate otresitije i ofanzivnije. Očekujem da igramo kao u mom prošlom mandatu, ako se sećate protiv Sparte iz Praga kako smo igrali. Napravili smo priču koju smo želeli, falili su nam samo golovi. Što se tiče domaćeg prvenstva, imamo svoj način igre koji smo imali u prethodne dve utakmice.Protiv Napretka nismo bili na nivpu, na Ubu i protiv Železničara smo bili na nivou. Videćemo koliko ćemo i osvežiti kadar i koliko možemo da pružimo".

Ponovio je Stanojević i da Mateus Saldanja napušta klub iz Humske.

"Oseća posledice utakmice, a sa druge strane jasno je da odlazi, da je rastrzan. Nije lako, ali dobro se ponaša. Videćemo kako ćemo i šta ćemo u narednim utakmicama".

Istakao je i da je dobro skautirao ekipu IMT-a.

"Lutovac je uvek opasan, Terzić je bio kod nas. Desna strana je dosta pokretljiva, imaju dosta mladih igrača. Tu je i Alen Stevanović koji je u zrelim godinama. Imaju dosta maldu ekipu. Špic je 2005. godište. Poletna mlada ekipa sa Trenerom koji  je osvojio Omladinsku ligu, imaju produkt iz svoje škole. Spremni smo na sve situacije", zaključio je Stanojević.