Superliga Srbije

Mozzart Bet Superliga Srbije na TV Arena sport: Crvena zvezda pikira ceo plen protiv Novog Pazara

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

10.08.2024 08:50
Fudbaleri Crvene zvezde, igraju danas meč 4. kola prvenstva Srbije MN Press
Fudbaleri Crvene zvezde, igraju danas meč 4. kola prvenstva Srbije

U intermecu brojnih događaja na Olimpijskih igama i nastupa srpskih sportista u Parizu igra se Mozzart Bet Superliga Srbije, pa će tako u subotnjoj turi mečeva četvrtog kola Crvena zvezda večeras ugostiti Novi Pazar (20.00, TV Arena 1 Premium). 

S jedinim mogućim ciljem, a to je osvajanje nova tri boda u borbi za osmu vezanu titulu. Remi protiv lučanske Mladosti, u drugoj rundi, "ispeglan" je trijumfom nad superligaškim debitantom Tekstilcem, pa navijači crveno-belih veruju da je uhvaćen šampioski ritam. 

"Novi Pazar je promenio dosta igrača, sa druge strane došao im je i novi trener, gospodin Trajković koji je ambiciozan. Lično ga poznajem i znam da je 24 sata u fudbalu. Novi Pazar je pokazao zavidan nivo igre u ovom delu prvenstva. Imaju dosta iskusnih, ali i mladih igrača. Međutim, sigurno da je Adem Ljajić jedan igrač od kog preti najveća opasnost i koji po kvalitetu možda i prevazilazi Superligu. Sa druge strane, nikada u fudbalu igra ne zavisi samo od jednog igrača, dobro su ukomponovana ekipa, imaju dosta brzih i mladih igrača. Za sada su pokazali jedno dobro lice u ovom delu prvenstva...", ishvalio je Zvezdin trener Vladan Milojević rivala, ali zna i on da su njegovi izabranici izraziti favoriti (i) u ovih 90 minuta. 

Bez obzira što se još uigravaju i traže idealnu formu, u susret plej-ofu kvalifikacija za Ligu šampiona. Pazarci, s druge strane, imaju meč manje, po jednu pobedu i jedan remi u tih 180 minuta. 

Mozzart Bet Superliga Srbije, 4. kolo 

petak

OFK Beograd - Čukarički 1:2 (0:1)
/Melo 11, Docić 90+5 - Kahvić 55/

Radnički Niš - Napredak 3:1 (2:1) 
/Bosić 27, Ilić 45, Nišić 67 - Karaklajić 7/ 

subota

Spartak ŽK - Radnički 1923 20.00 (Arenasport)
Crvena zvezda - Novi Pazar 20.00 (AP1)
Mladost - Tekstilac 20.00 (Arenasport)

nedelja

Jedinstvo - Železničar 18.00 (Arenasport)
IMT - Partizan 20.00 (A1P)
Vojvodina - TSC 20.00 (Arenasport)

Standings provided by Sofascore