Superliga Srbije

Svetozar Marković, kapiten Partizana: Uz podršku navijača sve je moguće protiv Lugana

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

05.08.2024 12:35
Svetozar Marković, kapiten Partizana MN Press
Svetozar Marković, kapiten Partizana

Kapiten fudbalskog kluba Partizan Svetozar Marković izjavio je da se nada da će svi igrači "crno-belih" biti spremni za duel sa Luganom u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope.

Fudbaleri Partizana su sinoć u Beogradu pobedili ekipu Železničara u trećem kolu Superlige Srbije rezultatom 2:0.

"Nakon poraza od ekipe Dinama, veoma dobro smo ušli u ovu utakmicu koja je bila od velikog značaja za nas. Bilo je važno da se vratimo na pobednički put! Već se okrećemo utakmici protiv Lugana koja nas očekuje u okviru kvalifikacija za LE", rekao je Marković.

 

 

"Crno-beli" na duelu sa Železničarom nisu imali podršku navijača sa južne tribine.

"Iako najvatreniji navijači nisu bili tu, podrška sa tribina nam jako znači. Navijači su naš vetar u leđa i pomažu nam da idemo na pobedu. Od danas se spremamo za ekipu Lugana koja je veoma kvalitetna. Nadam se da ćemo u četvrtak svi biti spremni za tu utakmicu. Stadion juče nije bio pun, ali nam je značila podrška sa tribina i zahvaljujemo se svima koji su bili uz nas. Znamo koliko nam navijači znače i zato bismo voleli da dođu u četvrtak, napune stadion i podrže nas u utakmici koja neće biti nimalo laka. Znamo da je uz njih sve moguće", zaključio je Marković.

Prva utakmica trećeg kola kvalifikacija za LE između Partizana i Lugana biće odigrana u četvrtak od 20 časova u Beogradu. Revanš duel je na programu 15. avgusta u Švajcarskoj.