Superliga Srbije

Igrači su pod tenzijom, ali biće bolje: Stanojević pozitivan posle nove pobede u Superligi

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

04.08.2024 22:08
Stanojević sumirao utiske posle Železničara MN Press
Stanojević sumirao utiske posle Železničara

Trener Partizana Aleksandar Stanojević govorio je za TV Arenu sport posle pobede nad Železničarom u Humskoj. Crno-beli slavili su 2:0 i zabeležili treću uzastopnu pobedu u Superligi Srbiji, a golove vredne čelne pozicije tabele postigli su Đorđe Jovanović i Svetozar Marković.

Kada se sve sumira, zaslužena pobeda Partizana. Crno-beli vodili su glavnu priču na terenu otpočetka do kraja i pitanje pobednika se nijednog trenutka nije postavljalo. Istina, imao je Partizan oscijalcije u igri, naročito tokom prvog poluvremena, ali svakako bolja slika od one protiv Dinama u Evropi, što bude pozitivizam u taboru "parnog valjka".

"Još uvek fali samopouzdanja, malo smo nervozni. Igrači su pod tenzijom, normalno, postoji strah, ali, sve u svemu jedna dobra partija. Protvnik je igrao izvanredno. U pitanju je organizovana ekipa, odlično vođena. Imali smo periode nešto slabije igre, na momente smo igrali onako kako se od nas očekuje, ali dobro.. Sve ide kako treba. Hvala svakako navijačima što su došli u ovako velikom broju. Jug nedostaje, navijači su nas podržali sa pozitivnom energijom posle poraza u Evropi i još jednom im se zahvaljujemo na tome", rekao je Stanojević.
 

Kratak komentar dao je i kolega iz Železničara, Marko Savić.

"Da smo igrali i protiv slabije ekipe, ne bismo dobili. Moramo da budemo odgovorniji, ovo nije bilo dobro. Igrali smo detinjasto i zbog toga smo izgubili", rekao je trener Pančevaca.

Partizan za četiri dana dočekuje Lugano, pa će 10. avgusta gostovati IMT-u, dok će Železničar istog dana igrati protiv Jedinstva iz Uba.

 

Standings provided by Sofascore