Superliga Srbije

Raduje me gol, biće ih još u budućnosti: Maks Elšnik zadovoljan posle pobede Zvezde nad Tekstilcem

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

04.08.2024 14:23
Maks Elšnik slavi debitanski gol u dresu Zvezde Facebook/FK Crvena zvezda
Maks Elšnik slavi debitanski gol u dresu Zvezde

Mučili su se fudbaleri Crvene zvezde u prvom poluvremenu meča protiv Tekstilca, a onda su u drugih 45 minuta postigli četiri gla i upisali drugu pobedu u novoj sezoni Mozzart Bet Superlige.

Jedan od boljih u ekipi trenera Vladana Milojevića bio je novajlija Timi Maks Elšnik koji je debitovao u crveno-belom dresu i postigao gol posle samo 15 minuta provedenih na terenu.

 

 

"Znali smo da će biti tvrda, zatvorena utakmica n,a ne najboljem terenu i da moramo da budemo strpljivi dok ne postignemo prvi gol. Očekivali smo da će se nakon toga otvoriti više prostora. Nažalost u prvom poluvremenu momci nisu uspeli da postignu taj pogodak, koji bi nam olakšao nastavak utakmice. Međutim odlično su krenuli u drugom poluvremenu i stigli već na početku do prednosti, tako da mi je bilo puno lakše što sam ušao u igru pri rezultatom 0:1. Nastavili smo sa ofanzivnim pritiskom i uspeli da postignemo još par golova. Srećan sam što sam i stigao do prvenca na debiju i pomogao ekipi da dođe do nova tri boda", istakao je Elšnik za klupski sajt.

Prokomentarisao je reprezentativac Slovenije i činjenicu da je četvrti igrač Crvene zvezde koji se ovog leta upisao u listu strelaca na debitantskom meču.

"Sjajan podatak, vidi se da Zvezda ima puno igrača koji mogu na svakoj utakmici da postižu golove i to nas čini odličnom ekipom. Imamo veliki i raznolik ofanzivni kvalitet. Sve dok postižemo golove i dobijamo utakmice nije bitno ko daje golove, ali sam siguran da će biti još pogodaka i od mene u budućnosti", rekao je Elšnik i dodao:

"Zaista se radujem utakmici na Marakani. Bio sam ovde jednom sa reprezentacijom Slovenije, ali sam gledao utakmicu sa tribine, tako da jedva čekam da napravim taj prvi korak na našem teren pred velikim brojem domaćih navijača. Znam da imamo veliku podršku i zato treba da nagradimo navijače sa novom pobedom."