Superliga Srbije

Mozzart bet Superliga na TV Arena sport: Crvena zvezda igra protiv debitnta Tesktilca u Bačkoj Palanci, trener Milojević najavljuje pobedu

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

03.08.2024 12:30
Fudbaleri Crvene zvezde igraju u Bačkoj Palanci MN Press
Fudbaleri Crvene zvezde igraju u Bačkoj Palanci

Crvena zvezda je u minulom kolu tek u finišu utakmice stigla do gola za remi protiv Mladosti iz Lučana. Naučili su lekciju crveno-beli, zato i neće potceniti novog superligaša Tekstilac, već će u duelu sa debitantom ući maksimalno fokusirani. 

Utakmica se igra u Bačkoj Palanci na stadinu "“Stanko Maletin Vava” od 20.00 časova, gde je tim iz Ljutice Bogdana ranije imao mnogo zapaženih rezultata dok je igrao protiv OFK Bačke.  

U svakom slučaju Crvena zvezda je krenula u odbranu šampionske titule i po osmi uzastopni trofej namenjen osvajaču državnog prvenstva, zato je i cilj jasan, samo pobeda, bez obzira gde se igra.

Što se tiče Tekstilca u uvodna dva kola, debitant nema pozitivan rezultat u nacionalnom prvenstvu. Kao domaćin tim iz Odžaka je izgubio od Vojvodine 3:1 na premijeri sezone, dok su i prethodne nedelje izabranici Branka Mirjačića poraženi od OFK Beograda na stadionu “Lagator” u Loznici sa 1:0.

"Mislim da imaju veoma dobar kolektiv i da su zadržali energiju koju su imali prošle godine, sa kojom su i ušli u Superligu. To su pokazali i u prethodne dve utakmice, bez obzira na rezultat. Naročito u prethodnom meču su pokazali talenat i potencijal. Ekipa su koja se bazira na kolektivu i to je njihova najveća snaga", istakao je Vlaadan Milojević.

Bez obzira što na papiru izgleda da će Crvena zvzda imati lak posao, trener Milojević poziva na oprez.

"Kao i kada smo zaostajali sa većim brojem bodova za protivnikom, bez obzira ko je, uvek je imperativ pobeda kada igrate u Crvenoj zvezdi, bilo da ste na treningu, zvaničnoj ili prijateljskoj utakmici. Svaki put idemo na tri boda, tako će biti i sada", zaključio je šef struke Crvene zvezde.

 

 

Prvi duel trećeg kola igra se danas u Novom Pazaru gde će domaći klub dočekati OFK Beograd. Povratnik u superilgaško društvo ima uz Partizan najbolji učinak na startu sezone, dve pobede iz isto toliko mečeva. Želja izabrnaika Sima Krunića je da nastave niz. Sa druge strene Novi Pazar, predvođen Ademom Ljajićem neće biti lak "zalogaj" posebno na domaćem terenu. Zato se i očekuje igra na gol više, ali to publika neće moći da vidi, jer su Pazarci još uvek pod kaznom.

Lučanska Mladost se predstavila u dobrom svetlu protiv Crvene zvezde, a danas dočekuju Jednistvo u Užicu od 20.00 časova. Na istom stadionu su poraženi u prvom kolu i to u finišu utakmice iako su pre toga vodili. Istu grešku nema sumnje izaranici Dejana Joksimovića neće napraviti. Uprkos porazima u prva dva kola, ni Ubljani neće biti lak "zalogaj". Očigledno im je samo potrebno vreme da se priviknu na superligaško takmičenje. 

 

Mozzart bet Superliga, 3. kolo

Petak

Napredak - IMT 1:1 (0:0)

/Terzić 65 - Šarić 90/

Subota

Novi Pazar - OFK Beograd 17.30 (AP1)
Mladost Lučani - Jedinstvo Ub 20.00 (AP3)
Tekstilac - Crvena zvezda 20.00 (AP1)

Nedelja

TSC - Spartak 17.30 (AP1)
Partizan - Železničar 20.00 (AP1)
Čukarički - Vojvodina 20.00 (AP2)
Radnički 1923 - Radnički Niš 20.00 (AP3)

 

Standings provided by Sofascore