Superliga Srbije

Dobre vesti za Partizan pred Železničar: Zubairu dobio papire

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

02.08.2024 19:22
Ibrahim Zubairu figuriraće kao bonus Partizana MN Press
Ibrahim Zubairu figuriraće kao bonus Partizana

Nije nešto vedro u Humskoj ovih dana. Posle poniženja u dvomeču sa Dinamo Kijevom, sledi nova utakmica, ovaj put u kvalifikacijama za Ligu Evrope, sa Luganom, a očekivanja su manja nego što je to bio slučaj pred okršaj sa Ukrajincima. 

Nedostaju pojačanja, nedostaju fudbaleri koji su prošle sezone pravili razliku, sumirano - nedostaje mnogo toga. Ipak, Aleksandar Stanojević imaće trenutak olakšanja makar u Mozzart bet Superligi Srbije, pošto će moći da računa na još jednog bonus igrača. 

Naime, Ibrahim Zubairu dobio je, kao što je to najavljeno, srpske papire i moćiće da pomogne timu kao jedan od dva mlada igrača u postavi Partizana prema propisima lige. 

FK Partizan

Ibrahim Zubairu prilikom potpisa za Partizan

Sledeći meč, Partizan igra protiv Železničara iz Pančeva na svom stadionu od 20.00 u okviru trećeg kola domaćeg prvenstva, a navodno je planirano da mladi fudbaler iz Gane krene od starta. 

Podsećamo, Zubairu je ovog leta stigao u crno-beli tabor iz Uba, tojest novopromovisanog superligaša, Jedinstva. Od tada je protiv svog nekadašnjeg kluba ubeležio minute, dok je na prvom meču sa Dinamom čak i stigao do prve asistencije, nameštajući Mateusu Saldanji drugi pogodak na utakmici. 

Dosad su to bonusi za "parni valjak" bili novajlija iz Voždovca Vukašin Đurđević i izdanak crno-bele akademije, Nemanja Trifunović. Zubairu je opcija više.

Sve mečeve Superlige Srbije možete pratiti na kanalima TV Arena Sport. 

 

Standings provided by Sofascore

 

Mozzart bet Superliga, 3. kolo

Petak

Napredak - IMT 20.00 (AP1)

Subota

Novi Pazar - OFK Beograd 17.30 (AP1)
Mladost Lučani - Jedinstvo Ub 20.00 (AP3)
Tekstilac - Crvena zvezda 20.00 (AP1)

Nedelja

TSC - Spartak 17.30 (AP1)
Partizan - Železničar 20.00 (AP1)
Čukarički - Vojvodina 20.00 (AP2)
Radnički 1923 - Radnički Niš 20.00 (AP3)