Superliga Srbije

Milojević uoči prvog gostovanja u sezoni: Imaćemo dosta nekih stvari da ispravljamo i u budućnosti.

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

02.08.2024 18:23
Ekipa Vladana Milojevića remizirala je u prošlom kolu protiv Mladosti MN Press
Ekipa Vladana Milojevića remizirala je u prošlom kolu protiv Mladosti

Fudbaleri Crvene zvezde prvi put će otići na gostovanje u ovoj sezoni Mozzart bet Superlige Srbije u subotu (20.00), pošto će u Bačkoj Palanci odigrati susret sa Tekstilcem iz Odžaka okviru trećeg kola. Kao i mnoštvo timova domaćeg prvenstva, domaćin kluba iz Ljutice Bogdana ne igra na svom stadionu već se služi stadionom "Slavko Maletin Vava". 

Uči utakmice, za medije je govorio trener aktuelnog šampiona Srbije, Vladan Miljević, koji je prokomentarisao novopromovisani tim našeg šampionata lepim rečima. 

"Mislim da imaju veoma dobar kolektiv i da su zadržali energiju koju su imali prošle godine, sa kojom su i ušli u Superligu. To su pokazali i u prethodne dve utakmice, bez obzira na rezultat. Naročito u prethodnom meču su pokazali talenat i potencijal. Ekipa su koja se bazira na kolektivu i to je njihova najveća snaga", istakao je Milojević.

 

 

Fudbaleri Tekstilca neće dočekati crveno-bele na svom stadionu u Odžacima. Meč će biti odigran u Bačkoj Palanci, a strateg naše ekipe ne misli da će to biti dodatna prednost za naš tim.

"Ove sezone ima dosta radova i mnogo ekipa ne igra na svojim terenima. U današnje vreme ne znam da li je to prednost ili ne. Ne verujem da će nam ta činjenica olakšati posao", istakao je iskusni stručnjak. 

Interesovalo je predstavnike medija i da li može da se očekuje povratak Glazera na teren.

"Videćemo. Sigurno da imamo određene probleme. Pokušavamo da ih rešimo i da ih oporavimo što pre kako bi mogli da uđu u takmičarski ritam", naglasio je nekadašnji strateg Čukaričkog. 

Osvrnuo se Vladan Milojević i na meč protiv lučanske Mladosti.

"Dosta stvari nam je pokazala ta utakmica. Uradili smo analizu i završili sa tim u utorak. Pričali smo i imaćemo dosta nekih stvari da ispravljamo i u budućnosti. Mi smo ekipa u formiranju. Dosta igrača je otišlo, neki od njih su u fazi rehabilitacije. Sa druge strane vratili su se i reprezentativci, a nisu u takmičarskoj formi. Rekao sam i tada što se tiče prvog poluvremena, to ne bi smelo više da nam se događa", rekao je Milojević. 

Nije želeo da otkriva šef stručnog štaba našeg tima koji će se štoperski tandem naći od starta meča na terenu, kao ni da li će utakmicu početi sa dva napadača.

"Videćemo."

Istakao je Milojević da Crvena zvezda uvek ide na pobedu.

"Kao i kada smo zaostajali sa većim brojem bodova za protivnikom, bez obzira ko je, uvek je imperativ pobeda kada igrate u Crvenoj zvezdi, bilo da ste na treningu, zvaničnoj ili prijateljskoj utakmici. Svaki put idemo na tri boda, tako će biti i sada", zaklučio je strateg Crvene zvezde. 

Ovaj, kao i ostale utakmice domaćeg prvenstva, možete pratiti na kanalima TV Arena Sport. 

Standings provided by Sofascore

Mozzart bet Superliga, 3. kolo

Petak

Napredak - IMT 20.00 (AP1)

Subota

Novi Pazar - OFK Beograd 17.30 (AP1)
Mladost Lučani - Jedinstvo Ub 20.00 (AP3)
Tekstilac - Crvena zvezda 20.00 (AP1)

Nedelja

TSC - Spartak 17.30 (AP1)
Partizan - Železničar 20.00 (AP1)
Čukarički - Vojvodina 20.00 (AP2)
Radnički 1923 - Radnički Niš 20.00 (AP3)