Superliga Srbije

Mozzart bet Superliga na Areni: Napredak i IMT probaju teren u Lazarevcu

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

02.08.2024 13:44
Jovan Marinković imao je prilično posla u odbrani Napretka MN Press
Jovan Marinković imao je prilično posla u odbrani Napretka

Zamena trave na stadionu "Mladost" u Kruševcu je u finalnoj fazi, pa će Napredak i drugi meč kao domaćin u novoj sezoni Mozzart bet Superligi odigrati van Kruševca. Dočekaće "čarapani" IMT na stadionu Kolubare u Lazarevcu od 20.00 časova (TV Arena 1 Premium) što je uvodni meč trećeg kola srpskog šampionata.

Kruševljani su osvojili bod do sada, minimlano su poraženi od Partizana, odigtrali su 1:1 u Pančevu, pa se nadaju da će uz pomoć navijača uspeti protiv IMT-a da dođu do pobede.

"Zahvalnost navijačima za podršku u Pančevu. Stvara se, polako, lepa energija, ljudi u Kruševcu prepoznaju fudbalski identitet ekipe. IMT je nezasluženo poražen od TSC - a, a reč je o timu punim ritma, energije, discipline i spremali smo se za meč kao pred Partizan. Igrači se ove nedelje pokazali kreativni potencijal i strast na treninzima i očekujem da baš tako i odigramo. Dostigli smo već standard ispod kojeg ne smemo da idemo. Reakcija u drugom poluvremenu u Pančevu i igra do isključenja protiv Partizana dokazuju timski duh i pun sam optimizma", govorio je na konferenciji šef stručnog štaba Napretka, Goran Stevanović

Mozzart bet Superliga, 3. kolo

Petak

Napredak - IMT 20.00 (AP1)

Subota

Novi Pazar - OFK Beograd 17.30 (AP1)
Mladost Lučani - Jedinstvo Ub 20.00 (AP3)
Tekstilac - Crvena zvezda 20.00 (AP1)

Nedelja

TSC - Spartak 17.30 (AP1)
Partizan - Železničar 20.00 (AP1)
Čukarički - Vojvodina 20.00 (AP2)
Radnički 1923 - Radnički Niš 20.00 (AP3)

Пласман обезедио Sofascore