Superliga Srbije

Partizan dobio veliko pojačanje: Žoao Grimaldo stigao u Humsku

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

30.07.2024 16:29
Aleksandar Stanojevć, trener Partizana MN Press
Aleksandar Stanojevć, trener Partizana

Da su Partizanu neophodna pojačanja, bilo je jasno posle prvog evropskg meča. Crno-beli su ubedljivo poraženi od Dinama sa 6:2, a uprava kluba iz Humske potrudila se da dovede novog igrača. 

Dres Partizana danas je zvanično zadužio krilni napadač, Žoao Grimaldo (21). Biće to ujedno i po vrednosti treći transfer crno-belih, a skuplji od Peruanca bili su samo Sadik koji je plaćen 1,75 miliona evra, dok je Suma bio malo "jeftiniji" sa 1,6 miliona evra. 

 

 

Grimaldo je prošao lekarske preglede, a potpisao je ugovor na četiri godine. Ipak, novajlija u timu Partizana, neće biti na raspolaganju sutra Aleksandaru Stanojeviću protiv Dinama iz Kijeva.

Klub iz Humske navodno će u ratama za Grimalda platiti 1.4 miliona evra u ratama, a pored toga tu su i procenti od 15 odsto.

Kijevljani stigli u Beograd

Fudbaleri Dinama iz Kijeva doputovali su u Beograd, gde će igrati revanš meč 2. kola kvalifikacija za Ligu šampiona sa Partizanom. Utakmica se igra u Beogradu sutra u 20 časova. U prvom meču, Dinamo je savladao crno-bele rezultatom 6:2.

Tu, međutim nije kraj sa pojačanjima, jer kako je Aleksandar Stanojević i najavio, traga se za igračem sredine terena, a u planu je dovođenje i još jednog napadača.

Izvesno je da će Mateus Saldanja otići iz Humske jer za njega klub ima nekoliko ponuda.