Superliga Srbije

Čelnici Slavije iz Praga okončali sagu: Nismo više zainteresovani za Olajinku

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

30.07.2024 14:42
Pitera Olajinka ne dolazi u Slaviju MN Press
Pitera Olajinka ne dolazi u Slaviju

Saga oko Pitera Olajinke je dobila čini se kraj, ali ne baš srećan za Nigerijca.Kao što je poznato, pomenuti igrač je izrazio želju da se vrati u Prag na nagovor supruge Jutunde.

Crvena zvezda je zatim prihvatila transfer igrača u Slaviju za iznos od 2,2 miliona evra, međutim vrlo brzo je sve propalo. Kako navode u Slaviji, oni više nisu zainteresovani za Pitera Olajinku, a tim povodom se oglasio i jedan od čelnika kluba iz Praga, Jaroslav Tvrdik.

" Za devet godina rada u fudbalu ovo nisam doživeo, klub prodavac je prihvatio ponudu i kasnije odustao od ovog koraka. Razlozi nisu važni, posao nije urađen, kada se pogledaju sve strane u pregovorima i pomak u vremenu, mi više ne idemo u ovaj transfer", rekao je Tvrdik.

 

 

 

 

 

Češki mediji navode i da je fudbaler iz Nigerije suspendova, odnosno da se nije poneo profesionalno prema Crvenoj zvezdi, tako da od transfera, nema ništa.

 

 

Tim povodom oglasio se i trener Slavije iz Praga, Jindrih Trpišovski.

"Izvesno je da neće doći. Dva kluba nisu postigla dogovor. Čuo sam i da ne trenira sa timom, već odvojeno. Ni to nije dobra vest", izjavio je Jindrih Trpišovski