Superliga Srbije

Ovako ne može da se igra, ja sam kriv: Milojević ljut posle remija za Lučancima

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

27.07.2024 22:37
Trener fudbalera Crvene zvezda, Vladan Milojević MN Press
Trener fudbalera Crvene zvezda, Vladan Milojević

Napadali su fudbaleri Crvene zvezde i dok je broj igrača bio u egalu, a kada je Mladost iz Lučana ostala sa fudbalerem manje ti napadi su postali još učestaliji, ali su crveno-beli uspeli samo da dođu do boda.

Rival je vodio 2:0, a aktuelni šampion Srbije i pored činjenice da je uputio čak 32 udarca ka golu protivnika uspeo je da postigne smao dva gola.

Igra, pogotovo ona iz prvog poluvremena nije se svidela treneru Vladanu Milojeviću koji je krivicu za gubtiak dva boda preuzeo na sebe.

"Nemam šta da kažem, utakmica ko utakmica, ne možete da igrate ovako. Prvo poluvreme, ja ne znam da li treba uopšte da komentarišem išta treba da kažem, ekipa koja je izašla, koju sam ja izveo, odgovornost je najveća na meni. Nešto smo pripremali, ništa nije bilo. Izmene su pomogle, ali što bi se reklo, hajde ako treba nešto da se desi, neka se desi na početku, ne sviđa mi se ta pravda, ali da mi negde bude lakše", rekao je Milojević za TV Arena sport i dodao:

"Sigurno jedna velika opomena, videćemo šta ćemo i kako ćemo, imamo roster, imamo dosta igrača ovde, ima igrača koji jedva čekaju, videćemo. Da li imamo igrače koje možemo da rotiramo, igraće najspremniji i oni koji će izgarati 90 minuta".