Superliga Srbije

Mozzart Bet Superliga na Areni Sport: Partizan gostuje Jedinstvu, Zvezda dočekuje Mladost

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

27.07.2024 08:11
Večiti derbi između Zvezde i Partizana MN Press
Večiti derbi između Zvezde i Partizana

I dok su Olimpijske igre uveliko u toku, ljubitelji sporta u Srbiji pored nastupa naših takmičara u Parizu, imaće danas priliku da prate i utakmice MozzartBet Superlige. Na programu su tri meča drugog kola i biće direktno prenošena u multiprenosu od 20.00 časova na Areni 1 Premium.

Crvena zvezda dočekuje Mladost iz Lučana (A2P) u susretu koji bi mogao da bude istorijski za Aleksandra Kataija. Partizan prvi put u elitnom takmičenju gostuje (A3P) Jedinstvu iz Uba na stadionu "Dragan Džajić", koji je, naravno, rasporat do poslednjeg mesta, dok će Železničar dočekati Napredak u Pančevu (AS3).

Utakmice IMT-a i Radničkog 1923, kao i Vojvodine i Novog Pazara, odložene su zbog obaveza Kragujevčana i ekipe iz Novog Sada na međunarodnoj sceni, gde ih očekuju revanši kvalifikacionih utakmice Lige Konferencija i Lige Evrope protiv Mornara i Ajaksa.

Izjava šefa stručnog štaba Crvene zvezde Vladana Milojevića pred duel sa ekipom Mladosti (20.00, Arena 2 Premium) u Beogradu.

"Mladost je iskusna ekipa, koja igra već dosta dugo zajedno. Prošle godine su bili vrlo dobro plasirani, učestvovali su u plej-ofu. Igrali su utakmice među prvih osam ekipa i pokazali su svoj kvalitet. Mladost iz Lučana je tim koji dosta dobro 'drži' prostor i nezgodni su u tranziciji. Moramo da obratimo pažnju na sve segmente, baš iz tog razloga što su iskusna ekipa. Mogu brzo da nam naprave problem", rekao je Milojević.
 


Trener Partizana Aleksandar Stanojević pokušaće da podigne ekipu (20.00, Arena 3 Premium) protiv novajlnije u elitnom rangu nakon teškog poraza od Dinamo Kijeva (2:6) u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

"Posle teškog poraza dolazi nam domaće prvenstvo. Čuli smo da je stadion rasprodat i to je lepa vest. Prava sportska sredina i dobar ambijent. Svi smo spremni, danas imamo poslednji trening, tako da potpuno spremni dočekujemo utakmicu. "Doveli su dosta novih igrača, ne odustaju od svog stila. Gledali smo ih i protiv Zvezde i protiv drugih ekipa. Mlada ekipa koja će tek da nadođe. Otišao im je najbolji igrač, ali im je došlo dosta dobrih stranaca. Žele da imaju svoj stil i pun respekt prema tome", rekao je Stanojević.

Mozzart Bet Superliga Srbije, drugo kolo.

Subota

Crvena zvezda - Mladost 20.00 (A2P)
Jedinstvo - Partizan 20.00 (A3P)
Železničar - Napredak 20.00 (AS3)

Nedelja

Radnički Niš - TSC 21.00 (A2P)
Spartak - Čukarički 21.00 (A3P)

Ponedeljak

OFK Beograd - Tekstilac 20.00 (A1P)

Odloženo

Vojvodina - Novi Pazar
IMT - Radnički Kragujevac  
 

 

Standings provided by Sofascore