Superliga Srbije

Milojević: Ivanić i dalje van stroja, Mladost iskusna ekipa

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

26.07.2024 18:44
Vladan Milojević neće moći da računa na Mirka Ivanića za utakmicu protiv Mladosti MN Press
Vladan Milojević neće moći da računa na Mirka Ivanića za utakmicu protiv Mladosti

Fudbaleri Crvene zvezde u subotu od 20 časova (TV Arena 1 Premium) igraju protiv lučanske Mladosti u drugom kolu Mozzart Bet Superlige Srbije.

Šef stručnog štaba crveno-belih, Vladan Milojević je istakao kako Mladost vrlo lako može da napravi problem njegovom timu i kako su iskunsa ekipa.

"Mladost je iskusna ekipa, koja igra već dosta dugo zajedno. Prošle godine su bili vrlo dobro plasirani, učestvovali su u plej-ofu. Igrali su utakmice među prvih osam ekipa i pokazali su svoj kvalitet. Mladost iz Lučana je tim koji dosta dobro 'drži' prostor i nezgodni su u tranziciji. Moramo da obratimo pažnju na sve segmente, baš iz tog razloga što su iskusna ekipa. Mogu brzo da nam naprave problem", rekao je Milojević.

Aktuelni šampion Srbije je imao dobru podršku sa tribina, a trener kluba sa stadiona "Rajko Mitić" je izjavio da se "ne boji" kada su u pitanju navijači.

"Na prethodnoj utakmici navijači su bili na stadionu u velikom broju. Tu su sa nama i to vrlo dobro znamo. Kada su navijači u pitanju ja se 'ne bojim'."

 

 

Govorio je Milojević i o zdravstvenom stanju ekipe. Mirko Ivanić se neće naći u protokolu za ovaj meč.

"Adem Avdić je povređen, kao i Mirko Ivanić. Kada je Ivanić u pitanju, nalazi se u završnoj fazi pripreme za povratak na teren. Nadam se da će od sledeće nedelje biti u takmičarskom ritmu. Lučić i Avdić se oporavljaju, kao i Degenek. Oporavak ide u dobrom pravcu. Treba nam vreme i ne žurimo nigde. Pohvalno je da su vredni i daju sve od sebe", izjavio je Milojević.

Trener Crvene zvezde je na kraju rekao i kako je pratio mečeve srpskih predstavnika u evropskim kvalifikacijama i poželeo im sreću u revanšu.

"Pratio sam utakmice. Čestitao bih i dao podršku svim ekipama koje predstavljaju Srbiju, jer reprezentuju našu zemlju i fudbal. Želim im sve najbolje u revanš utakmicama", poručio je Milojević.