Superliga Srbije

Dario Grgić, pred dolazak Napretka u Pančevo ističe: Nikome neće biti lako protiv nas

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

25.07.2024 23:25
Dario Grgić, prvotimac Železničara MN Press
Dario Grgić, prvotimac Železničara

U premijernom meču novog prvenstva Železničar je bio ubedljiv u Leskovcu protiv učesnika kvalifikacija za Ligu konferencije Radničkog 1923 i slavila sa 3:2. 

Pred izabranicima Marka Savića je novi izazov, ovoga puta na domaćem terenu. U Pančevo u subotu od 20.00 časova, gostije ekipa Napretka iz Kruševca, koja je u prvom kolu poražena od Partizana minimalnim rezultatom. 

"Promenili smo ekipu, dosta je novih igrača, ali svi su se brzo uklopili. Pokazali smo u Leskovcu protiv Radničkog 1923, ono što je šef Savić tražio od nas tokom minulih priprema. Polako se uklapamo u taj njegov sistem koji je drugačiji od svih ostalih. Ova pobeda nam mnogo znači, verujem da će to biti još bolje, ali idemo korak po korak", rekao je Dario Grgić, jedan od najboljih igrača Železničara. 

 

 

Pretrpeo je dosta promena tim iz Pančeva, ali trebalo bi očekivati još zvučnih imena u Železničaru. Nedavno su stigli bivši prvotimci Crvene zvezde Milunović i Sanogo, a pre njih i golman Popović.

"Ne znam da li je formiran tim, ali moguće je da će nam još neko doći. Ipak, svi igrači koji su došli, uklopili su se odlično, a to može da nam donese samo dobro".

Minule sezone Dario Grgić je bio jedan od igrača koji je "vukao" Železničar napred, na svakoj utakmici je davao maksimum, zato i ne čudi što i novi stručni štav, ali i uprava kluba imaju veliko poverenje u njega. Za to je nagrađen i novim brojem na dresu "desetkom".

"Zadovoljan sam utakmicom u Leskovcu. Istina, bilo je teško, protiv jedne odlične ekipe. Pokazali smo da možemo da se nosimo sa svakim protivnikom i da će svakoj ekipi biti teško protiv nas".

Osvrnuo se zatim Grgić i na ono što Železničar očekuje u subotu pred domaćim navijačima. Na premijeri u novoj sezoni, prvi gost u Pančevu biće Napredak.

"Čeka nas još teža utakmica, nego u prvom kolu. Protivnik je mnogo zahtevniji i defanzivno orijentisan. Pokušaćemo da radimo isto što i u Leskovcu. Ispravićemo i te stvari koje su bile loše, pa ćemo videti. Nadmo se najboljem", zaključio je Grgić.