Superliga Srbije

Zvezda završava posao: Elšnik i Milson stižu do vikenda

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

24.07.2024 16:20
Felisio Milson stiže kao zamena za Bukarija TV Arena sport/ Screenshot
Felisio Milson stiže kao zamena za Bukarija

Timi Maks Elšnik, vezni igrač Olimpije iz Ljubljane i krilni igrač Makabija iz Tel Aviva Felisio Milson do kraja vikenda trebalo bi da podignu i obuku dres Crvene zvezde.

Srpski šampion je postigao dogovor sa Olimpijom da za 1,5 miliona evra otkupi slovenačkog reprezentativca koji je blistao na poslednjem UEFA EURO. Timi Maks Elšnik (26) je takođe dogovorio lične uslove i ostaje da po nekom dogovoru stigne u petak na lekarske preglede i potpis trogodišnjeg ugovora. Elšnik pokriva poziciju Korejca Hvanga koji će ostati na "Marakani" za plej-of UEFA Lige šampiona, a zatim sam proceniti da li će prihvatiti neku od ponuda.

Felisio Milson (25), reprezentativac Angole nije bio juče u protokolu Makabija iz Tel Aviva u duelu protiv FCSB u okviru drugog kola kvalifikacija za UEFA Ligu šampiona. Trener Žarko Lazetić nije ogao da računa na njega jer su crveno-beli i izraelski klub postiglli načelni dogovor oko obeštećenja koje bi trebalo da iznosi sa bonusima oko četiri miliona evra. 

Olanjinka po svaku cenu hoće u Prag

Piter Olanjinka je i dalje član Crvene zvezde, trenira, ali želi da se vrati u Slaviju iz Praga.

Crvena zvezda je češkom klubu stavila do znanja šta moraju da plate kako bi vratili igrača u klub, ostalo je na čelnicima Slavije.

Fudbaler rođen 199. godine stigao je minulog leta u Izrael iz Nižnjeg Novgoroda za 700.000 evra, na 40 mečeva je postigao sedma golova uz 13 asistencija i prava je zamena za OSmana Bukarija.

Trener Vladan Milojević će dolaskom Elšnika i Milsona zatvoriti sve pozicije za novu sezonu. Do sada su crveno-bele u toku letnjeg prelaznog roka pojačali Luka Ilić, Dalsio Gomeš, Nemanja Stojić, Ebenezer Anan (pozajmljen OFK Beogradu), Puma Rodrigez, golman Marko Ilić, Lazar Jovanović, Jong Vu Seol i Bruno Duarte. Sa dvojicom novajlija stigao je ceo jedan novi tim.