Superliga Srbije

Partizan odbio ponudu Rubina: Svetozar Marković ostaje u Humskoj?

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

24.07.2024 12:18
Svetozar Marković želja Rubina iz Kazanja MN Press
Svetozar Marković želja Rubina iz Kazanja

Fudbaler Partizana Svetozar Marković ostaje u Humskoj. Iako su postojale indikacije da će iskusni defanzivac otići u Rubin iz Kazanja ovog leta, kapiten crno-belih, prema svemu sudeći, neće menjati sredinu. Kako su preneli ruski mediji, klub iz Kazanja bio je spreman da izdvoji oko 1.5 milona evra za usluge štopera, samo da bi danas stigao odričan odgovor iz Humske.

Crno-beli nemaju nameru da prodaju igrača koji je činio okosnicu tima u defanzivnom bloku poslednjih godina. Bar ne za ponuđenu svotu, a do eventualnih pregovora i uopšte razgovora o transferu, moglo bi da dođe ukoliko bi ruski klub podigao cifru za pregovaračkim stolom za oko 500.000 evra.

Brojka od dva miliona evra, bar prema pisanjima domaćih medija, zadovoljila bi čelnike Partizana, koji se nakon debakla od Dinama iz Kijeva nalaze u još gorim odnosima sa navijačima. A, ukoliko bi došlo do realizacije transfera, Marković bi se u Kazanju ponovo udružio sa Igorom Vujačićem, sa koji je svojevremeno činio štoperski tandem u Partizanu.

Pored Vujačića u Rubinu igraju još dva Srbina, a reč je o Nikoli Čumiću i Bogdanu Jočiću.

Bilo kako bilo, čeka se epilog ove priče, dok je za sada Marković i dalje crno-beli.