Superliga Srbije

Veljko Vukojević napustio Crvenu zvezdu: Železničar predstavio novajliju

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

23.07.2024 18:42
Veljuko Vukojević, fudbaler Crvene zvezde, prešao u Železničpar iz Pančeva MN Press
Veljuko Vukojević, fudbaler Crvene zvezde, prešao u Železničpar iz Pančeva

Nova sezona Mozzart Bet Superlige Srbije počela je prošlog petka, a Železničar još ne prestaje da menja tim, pa su tako Pančevci danas predstavili Veljka Vukojevića kao još jedno lice među "letnjim" novajlijama, čiji je broj je prešao već dve cifre.

Novi trener Marko Savić dobio je na raspolagaje mladog krilnog ofanzivca do skora angažovanog u Crvenoj zvezdi, a on sada ima priliku da tokom trogodišnjeg ugovora izbori veću minutažu na najvećoj sceni. 

Bilo je govora o prosleđivanju, uskoro punoletnog, igrača OFK Beogradu ili Grafičaru, s kojima šampion Srbije tesno sarađuje, ali na kraju se desio transfer u klub koji je od prošle godine član SLS. 

 

 

Perspektivni reprezentativac Srbije u mlađim kategorijama tokom minule Omladinske lige dao je 13 golova, a četiri namestio. Bio je jednom i strelac za podmladak crveno-belih u Ligi šampiona, protiv Lajpciga. 

Sve to, međutim, nije bilo dovoljno da se nametne za seniorski tim, pa je stigao samo da debituje u Kupu Srbije, protiv Trajala, na samom početku najmasovnijeg domaćeg takmičenja, u trenerskoj eri Baraka Bahara. 

Pre talentovanog Šapčanina u Železničar su došla još četvorica igrača Crvene zvezde - Zoran Popović, Nemanja Milunović, Nemanja Vidojević i Marko Ćurić.